Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

ΝΒG Sec - Ιδανικά έτοιμη να επωφεληθεί από την ανάκαμψη του real estate η Eurobank Properties - Σύσταση οutperform και τιμή στόχο 9,80 ευρώ

ΝΒG Sec - Ιδανικά έτοιμη να επωφεληθεί από την ανάκαμψη του real estate η Eurobank Properties - Σύσταση οutperform και τιμή στόχο 9,80 ευρώ
H χρηματιστηριακή αναμένει από την εταιρεία να προβεί σε επενδύσεις ύψους 550 εκατ. ευρώ τα επόμενα χρόνια
Tην έναρξη κάλυψης της μετοχής της Eurobank Properties, με σύσταση Outperform και τιμή στόχο στα 9,80 ευρώ, ανακοινώνει η ΝΒG Securities, μέσω της νέας έκθεσής της, που φέρει τον τίτλο "Εurobank Properties - Ideally Positioned to Benefit from the Recovery".
Η τιμή στόχος των 9,80 ευρώ αντανακλά προσδοκίες ανόδου έως και 17% από την τρέχουσα χρηματιστηριακή αξία της μετοχής.
Σύμφωνα με την ΝΒG Securities, η Eurobank Properties συνιστά μια επενδυτική εταιρεία, με συνετή διοίκηση και υψηλής ποιότητας χαρτοφυλακίου, ιδανικά έτοιμη να επωφεληθεί από την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και δη της ισχυροποίησης του ελληνικού real estate.
Kατά τη χρηματιστηριακή, η Eurobank Properties διαθέτει την ικανότητα να διανείμει κέρδη στους επενδυτές και μάλιστα σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα.
Στοίχημα για την Eurobank Properties αποτελεί η επιτυχής διαχείριση των διαθέσιμων κεφαλαίων.
Όπως προσθέτει η ΝΒG Securities, μετά από μια περίοδο μεγάλης επιφύλαξης, πλέον η διοίκηση της Eurobank Properties εμφανίζεται και έτοιμη και πρόθυμη να επεκτείνει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες.
Η χρηματιστηριακή αναμένει από την εταιρεία να προβεί σε επενδύσεις ύψους 550 εκατ. ευρώ τα επόμενα χρόνια, με στόχο τον διπλασιασμό του υφιστάμενου χαρτοφυλακίου της.





www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης