Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Εurobank Equities - Προτιμώμενη μετοχή η Alpha Bank - Αυξάνει στα 0,73 ευρώ την τιμή στόχο - Σύσταση hold

Εurobank Equities - Προτιμώμενη μετοχή η Alpha Bank - Αυξάνει στα 0,73 ευρώ την τιμή στόχο - Σύσταση hold
Η χρηματιστηριακή μειώνει τις εκτιμήσεις για τις προβλέψεις της τράπεζας το 2014 και το 2015
Στα 0,73 ευρώ αυξάνει την τιμή στόχο για την Alpha Bank η Εurobank Equities, διατηρώντας ωστόσο τη σύσταση hold (διακράτηση), όπως αναφέρει σε σημερινή έκθεσή της, υπό τον τίτλο "Alpha Bank - Alright alright alright".
Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, η διοίκηση της Alpha Bank προχωρά σε μια πλήρως εγγυημένη αύξηση κεφαλαίου ύψους 1,2 δισ. ευρώ, αποσκοπώντας ταυτόχρονα και στην αποπληρωμή των προνομιούχων μετοχών.
Η Εurobank Equities χαιρετίζει τα αποτελέσματα των stress tests που ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα η Τράπεζα της Ελλάδος, διαπιστώνοντας πως η Alpha Bank εμφάνισε τις μικρότερες κεφαλαιακές ελλείψεις.
Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, το χαρτοφυλάκιο δανείων της Alpha Bank εμφανίζει νέα δυναμική. Για τον λόγο αυτό, η Eurobank Equities μείωσε κατά 13% και κατά 23% τις εκτιμήσεις για τις προβλέψεις για προβληματικά δάνεια της Alpha Bank, για το 2014 και 2015 αντίστοιχα.
"Η μετοχή της Alpha Bank είναι εκείνη που προτιμάμε περισσότερο", σχολιάζουν οι αναλυτές της χρηματιστηριακής, προβλέποντας ταυτόχρονα πως η τράπεζα εμφανίζει ισχυρές προοπτικές για ανάκαμψη.  






www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης