Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Ισχυρό ενδιαφέρον για ελληνικές μετοχές από το εξωτερικό – Διατηρείται το θετικό momentum στο ΧΑ

Ισχυρό ενδιαφέρον για ελληνικές μετοχές από το εξωτερικό – Διατηρείται το θετικό momentum στο ΧΑ
Λόγω της σημαντικής κατά 11,47% ανόδου του γενικού δείκτη σε 7 συνεδριάσεις δεν αποκλείονται κινήσεις κατοχύρωσης κερδών
Με ενισχυμένη ψυχολογία και από υψηλά 20 μηνών και πλέον το ΧΑ «βλέπει» το μέλλον του μετά τη συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα να έχει καλύτερες προοπτικές.
Ζητούμενο βέβαια να διατηρηθεί η δυναμική, να παραμείνουν οι επενδυτές που λόγω συμφωνίας δραστηριοποιούνται και τους επόμενους μήνες, καθώς και στο κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης το ΧΑ είχε ενισχυθεί αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.
Σήμερα το ΧΑ ξεκινάει με όπλο τις 7 συνεχόμενες ανοδικές και μάλιστα με βελτιωμένες συναλλαγές καθώς υπάρχει ισχυρό ενδιαφέρον από το εξωτερικό.
Ωστόσο, δεν μπορούν να αποκλειστούν και κάποιες κινήσεις κατοχύρωσης κερδών που θα δώσουν την ευκαιρία σε όσους θέλουν να τοποθετηθούν να το πράξουν από καλύτερα επίπεδα τιμών.
Το σενάριο για προσέγγιση των 800 μονάδων είναι το επικρατέστερο σύμφωνα με τεχνικούς αναλυτές.
 

Eurobank

Μετά από μία ισχυρή πορεία στις τελευταίες συνεδριάσεις περιμένουμε κάποιες κινήσεις κατοχύρωσης κερδών που μπορούν να περιορίσουν την περαιτέρω ανοδική κίνηση.


Euroxx

Το ΧΑ θα διατηρήσει τη δυναμική του καθώς το διεθνές ενδιαφέρον για τις ελληνικές μετοχές παραμένει ισχυρό.

 
Beta

Ο γενικός δείκτης σε 7 συνεδριάσεις έχει καταγράψει άνοδο 11,47% και τα βραχυπρόθεσμα κέρδη μπορεί να οδηγήσουν σε κινήσεις κατοχύρωσης κερδών.
Ο τραπεζικός κλάδος πρωταγωνιστεί στις τελευταίες τρεις συνεδριάσεις και αναμένεται να θέσει και σήμερα τον τόνο.

 Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης