Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Συσσώρευση με το βλέμμα στο τζίρο αναμένουν οι αναλυτές – Χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα η Coca Cola

tags :
Συσσώρευση με το βλέμμα στο τζίρο αναμένουν οι αναλυτές – Χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα η Coca Cola
Το κλείσιμο του εξαμήνου ίσως δώσει κάποιες αφορμές για κινήσεις window dressing σε επιλεγμένες μετοχές
Διατήρηση της συσσώρευσης με χαμηλό τζίρο αναμένουν και σήμερα οι αναλυτές.
Η αγορά συσσωρεύει γύρω από τα υψηλά 2 ετών, ενώ όπως σημειώνουν αναλυτές το κλείσιμο του πρώτου εξαμήνου, ίσως δώσει αφορμές για κινήσεις window dressing σε επιλεγμένους τίτλους.
Η ειδησεογραφία αναφορικά με την εκταμίευση της δόσης, αλλά και αναφορές γύρω από το ενδεχόμενο να βγει η χώρα στις αγορές είναι οι ειδήσεις που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τους επενδυτές, χωρίς ωστόσο να είναι αυτές οι ειδήσεις που θα μπορούσαν να δώσουν κατεύθυνση.
Σήμερα οι μετοχές της Coca Cola διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα ύψους 0,44 ευρώ ανά μετοχή που αντιστοιχεί σε μερισματική απόδοση 1,6%.
Χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα διαπραγματεύονται επίσης οι μετοχές της Ελινόιλ, ύψους 0,052 ευρώ ανά μετοχή (καθαρό μετά από την αφαίρεση του φόρου 0,0442 ευρώ), οι μετοχές του ΟΛΘ ύψους 0,228 ευρώ ανά μετοχή (καθαρό 0,1938 ευρώ) και οι μετοχές της Μύλοι Κεπενού ύψους 0,028 ευρώ ανά μετοχή (καθαρό 0,0238 ευρώ).

Eurobank

Περιμένουμε η αγορά να διατηρήσει την θετική της τάση σήμερα με τον όγκο των συναλλαγών να κινείται κοντά στον μέσο όρο της χρονιάς.

Euroxx

Περιμένουμε συνέχιση της νευρικότητας στη σημερινή συνεδρίαση με τις μετοχές των τραπεζών αλλά και τον όγκο συναλλαγών της αγοράς να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Beta

Περιμένουμε η εγχώρια αγορά να συνεχίσει να διαπραγματεύεται συσσωρεύοντας γύρω από τα υψηλά δύο ετών ενώ το κλείσιμο του εξαμήνου ίσως δόσεις αφορμές για κινήσεις window dressing σε επιλεγμένες μετοχές.


Γ.Κ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης