Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

ΧΑ: Διατήρηση του καλού κλίματος αναμένουν οι αναλυτές – Rotation με αύξηση των συναλλαγών

tags :
ΧΑ: Διατήρηση του καλού κλίματος αναμένουν οι αναλυτές – Rotation με αύξηση των συναλλαγών
Τράπεζες, Μυτιληναίος και ΜΕΤΚΑ στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης – Η διάσπαση κρίσιμων αντιστάσεων και η βελτίωση του τζίρου ίσως βελτιώσουν τις αποτιμήσεις των τραπεζών
Το ΧΑ έχει δυνάμεις που το οδηγούν υψηλότερα, ενώ οι συχνές εναλλαγές των πρωταγωνιστών κρατούν σε υψηλά επίπεδα το ενδιαφέρον των επενδυτών.
Η ενίσχυση των συναλλαγών που παρατηρήθηκε χθες είναι κομβική για την υπέρβαση κρίσιμων επιπέδων, ενώ την σκυτάλη αναμένεται να πάρουν σήμερα οι τράπεζες με κάποιους αναλυτές να τονίζουν πως τεχνικά ήρθε η ώρα να δείξουν αν μπορούν να κάνουν τη διαφορά.
Επιπλέον στο επίκεντρο θα βρεθούν οι μετοχές της Μυτιληναίος και ΜΕΤΚΑ καθώς μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του ΧΑ, προχωράει η συγχώνευση των δύο ομίλων.
Σημειώνεται πως σήμερα κατοχυρώνουν δικαίωμα στο μέρισμα οι μέτοχοι του ΟΤΕ, από αύριο οι μετοχές θα διαπραγματεύονται χωρίς το σχετικό δικαίωμα και το μέρισμα ύψους 0,16 ευρώ ανά μετοχή μεικτό, ήτοι 0,136 ευρώ καθαρό.

 Euroxx

Σήμερα περιμένουμε η αγορά να συνεχίσει να κινείται υψηλότερα με αυξημένους όγκους συναλλαγών.

 Beta

Καθώς οι όγκοι συναλλαγών σταδιακά ενισχύονται και το rotation στον βιομηχανικό και χρηματοοικονομικό κλάδο διατηρεί ψηλά το ενδιαφέρον βλέπουμε συνέχιση του θετικού momentum και στη σημερινή συνεδρίαση.

Eurobank

Για σήμερα δεν περιμένουμε σημαντική διαφοροποίηση από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών λόγω απουσίας ειδήσεων που θα μπορούσαν να κινήσουν την αγορά

 
Γ.Κ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης