Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Στις ΗΠΑ είμαστε ξεκάθαρα υπέρ του Trump, στο Ουκρανικό είμαστε ξεκάθαρα με την Ρωσία… στο Ισραήλ με ποιον είμαστε;

Στις ΗΠΑ είμαστε ξεκάθαρα υπέρ του Trump, στο Ουκρανικό είμαστε ξεκάθαρα με την Ρωσία… στο Ισραήλ με ποιον είμαστε;
Το bankingnews θα παρουσιάσει μια ξεκάθαρη θέση, ώστε οι αναγνώστες να γνωρίζουν τις απόψεις μας για ορισμένα βασικά θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος
Θα γράψουμε την θέση του bankingnews, σε αντίθεση με τις αναφορές ότι ένα μέσο ενημέρωσης πρέπει να είναι ανεξάρτητο, εντούτοις όλοι το καταστρατηγούν και ενώ παίρνουν θέση υπέρ μιας πλευράς… αυτοπροσδιορίζονται ως ανεξάρτητο και αντικειμενικό.
Αυτό είναι υποκριτικό.
Το bankingnews θα παρουσιάσει μια ξεκάθαρη θέση, ώστε οι αναγνώστες να γνωρίζουν τις απόψεις μας για ορισμένα βασικά θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος.

Στις ΗΠΑ είμαστε ξεκάθαρα με τον Trump

Στις ΗΠΑ είμαστε ξεκάθαρα υπέρ της νίκης του Trump, πιστεύουμε ότι είναι ένας από τους καλύτερους Προέδρους σε αντίθεση με το τρεμάμενο γεροντάκι του πολέμου τον Biden που απέτυχε σε οικονομία και Ουκρανικό.
Ο Biden δεν είναι απλά αποτυχημένος, είναι επικίνδυνος για τις ΗΠΑ και ο αμερικανικός λαός πρέπει να τελειώσει με αυτόν… ο Πρόεδρος του πολέμου πρέπει να ηττηθεί.
Ο Trump είναι ηγέτης, έχει σαφές όραμα τόσο για την αμερικανική οικονομία όσο και για το Ουκρανικό.
Η Ουκρανία να παραδώσει τις ρωσόφωνες περιοχές της Ουκρανίας στους ρώσους… αυτή είναι η πρόταση του και αυτή η πρόταση είναι αντικειμενικά σωστή αφού δημοψηφίσματα και εκλογές απέδειξαν την αυτοδιάθεση του πληθυσμού.
Ο Trump μπορεί να αποκαταστήσει την πορεία της αμερικανικής οικονομίας και μπορεί να δώσει ξανά πνοή στην Wall Street…
Στις ΗΠΑ είμαστε ξεκάθαρα με τον Trump

Στο Ουκρανικό είμαστε ξεκάθαρα με την Ρωσία

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι στο Ουκρανικό το BN είναι ξεκάθαρα με την σωστή πλευρά της ιστορίας.
Η σωστή πλευρά της ιστορίας είναι η Ρωσία και ο Putin.
Όχι δεν είμαστε κατά του Ουκρανικού λαού που έχει υποστεί τα μαρτύρια αλλά είμαστε ενάντια στο διεφθαρμένο καθεστώς Zelensky.
Όταν είχε την ευκαιρία η Ουκρανία να συνάψει ειρήνη με την Ρωσία… δεν δέχθηκε τις προτάσεις των ρώσων τυφλώθηκε από την Δύση ότι μπορεί να νικήσει την Ρωσία.
Η Δύση χυδαία εκμεταλλεύονται την Ουκρανία, έστειλαν ότι σάπιο, αποθηκευμένο και άχρηστο οπλικό σύστημα στην Ουκρανία για να το ξεφορτωθούν και χρησιμοποιούν τους Ουκρανούς για να αποδυναμώσουν την Ρωσία αλλά απέτυχαν.
Η Ρωσία είναι η μεγαλύτερη πυρηνική δύναμη και δεν μπορεί να ηττηθεί, όσοι πίστεψαν το σχέδιο αποδυνάμωσης της Ρωσίας... απλά είναι ανόητοι.
Παρακολουθώντας το Ουκρανικό από το 2014 – η πλειοψηφία το παρακολουθεί από το 2022 – κατανοήσαμε ότι οι ρωσόφωνοι του Donbass είναι τα θύματα 14.500 νεκροί σε Donetsk και Luhansk αλλά η διεθνής κοινότητα δεν μίλησε…
Η Ουκρανία είχε σχέδιο εξόντωσης των ρωσόφωνων, η ρωσική εισβολή ή ειδική επιχείρηση ήταν αναμενόμενη και καλώς έγινε.... προσέξτε η άποψη μας είναι ότι σωστά η Ρωσία εισέβαλλε στην Ουκρανία. 
Το καθεστώς Zelensky αυτής της μαριονέτας πρέπει να ηττηθεί ολοκληρωτικά και μαζί να ηττηθεί το ΝΑΤΟ και η συμπαιγνία των πολεμοχαρών δημοκρατικών του Biden… ο καιρός γαρ εγγύς.
Ο Putin και η Ρωσία είναι οι μεγάλοι νικητές και είναι η σωστή πλευρά της ιστορίας…
To ΒΝ ξεκάθαρα είναι υπέρ της ρωσικής θέσης στο Ουκρανικό.

Στο Ισραήλ με ποιον είμαστε;

Η θέση μας είναι ότι το Ισραήλ πρέπει να έχει εδαφικό προσδιορισμό αλλά και οι παλαιστίνιοι πρέπει να έχουν εδαφικό προσδιορισμό.
Τα τραγικά συμβάντα στο Ισραήλ είναι η απόλυτη αποτυχία της πολιτικής του Ισραήλ καθώς ως ισχυρότερο κράτος έπρεπε να είχε βρει λύση και να είχαν δημιουργηθεί δύο κράτη με σαφή σύνορα και σχέσεις…
Το Ισραήλ έχει σχεδόν μόνιμο στρατιωτικό νόμο, οι Παλαιστίνιοι είναι παρίες και όλο αυτό οδηγεί σε αιματοχυσία.
Ο διεφθαρμένος πρωθυπουργός του Ισραήλ αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ελάχιστος απέναντι στην ιστορία.
Η Hamas ωστόσο δεν δικαιολογείται, οι άμαχοι δεν ευθύνονται για το εδαφικό και πολιτικό αδιέξοδο των παλαιστινίων…η τρομοκρατία δεν είναι η λύση.
Η άποψη μας είναι ότι κρατάμε ουδέτερη στάση απέναντι στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη… η κατάπαυση του πυρός σε αυτή την φάση πρέπει να είναι βασικός στόχος και η αποκλιμάκωση της έντασης… αν και φαίνεται ότι πάμε για κλιμάκωση…
Στην Συρία στην οποία συχνά επιτίθεται το Ισραήλ με την άδεια των ρώσων φυσικά… είμαστε ξεκάθαρα υπέρ της παραμονής στην εξουσία του Assad του μόνου που μπορεί να εγγυηθεί την σταθερότητα της Συρίας…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης