Basket Talk

Euroleague - Final Four: Τέσσερις διεκδικητές, ένας τίτλος (video)

Euroleague - Final Four: Τέσσερις διεκδικητές, ένας τίτλος (video)

Το Final Four της Εuroleague... έφτασε και η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα «χτυπήσει» στην Κολωνία της Γερμανίας για το επόμενο τριήμερο.

Σχετικά Άρθρα

Το σημαντικότερο γεγονός του ευρωπαϊκού μπάσκετ είναι προ των... πυλών. Oι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν την πολυπόθητη κούπα νιώθουν πανέτοιμες και πλέον χρειάζονται δύο ακόμη νίκες για να την σηκώσουν.

Μπαρτσελόνα, Αρμάνι Μιλάνο, Αναντολού Εφές και ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι οι ομάδες που θα δώσουν το παρών στο φετινό Final Four, όπου θα φιλοξενηθεί στην Κολωνία της Γερμανίας (28-30/5). Ομάδες με υψηλό μπάτζετ αλλά χωρίς δεδομένη θέση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της αγωνιστικής περιόδου 2020/2021, καθώς ο φετινός «μαραθώνιος» αποδείχθηκε απρόβλεπτος και γεμάτος εκπλήξεις, λόγω της πανδημίας.

boboo.jpg

Καμία εκ των τεσσάρων ομάδων δεν είναι πρωτάρα σε Final Four αλλά για την Αναντολού Εφές είναι μία πρόκληση επιπλέον, καθώς δεν έχει... γευτεί ακόμη τη χαρά της κατάκτησης του τροπαίου. Η έξαρση του κορονοϊού διέκοψε απότομα την περσινή σεζόν και αυτό διπλασίασε την αναμονή του κόσμου, όπου θα παρακολουθήσει μετά από δύο χρόνια το μεγάλο αθλητικό γεγονός.

Το επερχόμενο Final Four μπορεί να χαρακτηριστεί ιδιαίτερο, λόγω της απουσίας του κόσμου από τις κερκίδες, τηρώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο της Γερμανίας. Η τελευταία κάτοχος της διοργάνωσης είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη και ουσιαστικά θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της, ενώ Μπαρτσελόνα και Αρμάνι Μιλάνο θέλουν να δουν τις μεγάλες επενδύσεις τους να... πιάνουν τόπο μέσα στο παρκέ.

Το «ΒΝ Sports» παρακολούθησε στενά την αγωνιστική δράση στη Εuroleague και σας παρουσιάζει στο... πιάτο σας ενδιαφέροντα στοιχεία από τους τέσσερις διεκδικητές του τίτλου, ενώ σας «συστήνει» τη Lanxess Arena, όπου θα φιλοξενήσει το Final Four.

Lanxess.jpg

Το «στολίδι» της Κολωνίας και όχι μόνο


Η «Lanxess Arena» έχει αναλάβει να διοργανώσει το Final Four της Εuroleague από την περασμένη αγωνιστική περίοδο, όμως οι εξελίξεις με τον κορονοϊό «φρέναραν» τα πάντα. Ένα «στολίδι» τόσο για την Γερμανία όσο και για την Ευρώπη, καθώς πλησιάζει τα πρότυπα κορυφαίων γηπέδων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά στις 5 Οκτωβρίου του 1998 και κόστισε 153.000.000 ευρώ. Δεν αποτελεί την έδρα κάποιας ομάδας αλλά φιλοξενεί με τεράστια επιτυχία μεγάλες διοργανώσεις, όπως τελικούς χόκεϊ και χάντμπολ αλλά και συναυλίες. Η χωρητικότητά του υπολογίζεται στις 18.000 θέσεις, ενώ το 2019 πούλησε σχεδόν 2 εκατομμύρια εισιτήρια για 180 events, κατατάσσοντάς το στο τρίτο πιο πετυχημένο γήπεδο παγκοσμίως.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του επιτρέπουν να τοποθετήσει το πρωτοποριακό Fan Wall και να ακολουθήσει τα πρότυπα του ΝΒΑ. Ουσιαστικά είναι μεγάλες οθόνες, όπου θα βρεθούν δίπλα στο παρκέ και θα δώσουν την δυνατότητα στους φιλάθλους να υποστηρίξουν έστω και με αυτόν τον τρόπο τις ομάδες του. Η Κολωνία είναι η δεύτερη γερμανική πόλη μετά το Βερολίνο (2009, 2016), όπου θα φιλοξενήσει το συγκεκριμένο εγχείρημα.

Μπαρτσελόνα

Πορεία στη σεζόν: Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε με μεγάλες φιλοδοξίες και με την« ταμπέλα» του φαβορί και προσπάθησε να το αποτυπώσει και στο παρκέ. Οι «μπλαουγκράνα» ξεκίνησαν κάπως «μουδιασμένα» την σεζόν και τερμάτισαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με το πέρασμα του πρώτου γύρου, έχοντας ρεκόρ 11-6.

Η συνέχεια ήταν διαφορετική και μόλις αφομοίωσαν τον τρόπο παιχνιδιού του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ηττήθηκαν τέσσερις φορές μόνο στον δεύτερο γύρο και δεν έχασαν ούτε στιγμή τα πρωτεία του βαθμολογικού πίνακα. Εξασφάλισαν την πρώτη θέση (24-10) και βρέθηκαν αντιμέτωποι στα play offs με την... πρωτάρα Ζενίτ.



Η Ζενίτ δεν αποδείχθηκε καθόλου εύκολη λεία για τα δόντια των Ισπανών, καθώς χρειάστηκαν πέντε ματς για να κάμψουν την αντίστασή της (3-2). Αν και έχασαν τον πρώτο αγώνα στο Palau Blaugrana, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και ανέτρεψαν την εις βάρος κατάστασή τους και τελικά επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους στο Game 5 με σκορ 79-53.

saras.jpg

Προπονητής:
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επέστρεψε στην ομάδα της «καρδιάς» του μετά από επτά χρόνια, καθώς πήρε "άριστα" στον πάγκο της Ζαλγκίρις. Πρωταρχικός στόχος του, να οδηγήσει την Μπαρτσελόνα στην κορυφή της Ευρώπης. Αυτή τη φορά από το πόστο του προπονητή και να πανηγυρίσει και ο ίδιος την μεγαλύτερη επιτυχία της προπονητικής καριέρας του μαζί της.

Παίκτης-κλειδί: Οι αστέρες που δεσπόζουν την Μπαρτσελόνα είναι πολλοί, αλλά ο Νίκολα Μίροτιτς είναι ο κινητήριος μοχλός των Καταλανών. Αποτελεί το Α και το Ω της ομάδας και στην επίθεση είναι το σημείο αναφοράς. Στα play offs δεν ήταν ο πραγματικός του εαυτός, με την Ζενίτ να τον αποδιοργανώνει αποτελεσματικά αλλά στη regular season σημείωσε 15.5 πόντους και 5.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Αυτές οι εμφανίσεις τον οδήγησαν στην κορυφαία πεντάδα της Εuroleague για την φετινή σεζόν.

mirotic.jpg

Απουσίες:
Αν και όλη την σεζόν αντιμετώπισαν ουκ ολίγα προβλήματα τραυματισμών, οι Καταλανοί ταξίδεψαν στην Κολωνία πλήρης.

Προϊστορία σε Final Four: Η Μπαρτσελόνα έχει κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο δύο φορές στην ιστορία της (2003,2010), ενώ αυτή είναι η 15η συμμετοχή της σε Final Four. Η τελευταία της παρουσία ήταν το 2014 στο Μιλάνο.

Μπάτζετ ομάδας: Το μπάτζετ της φετινής σεζόν υπολογίζεται περίπου στα 35.000.000 ευρώ και πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι δέχθηκε μείωση περίπου 10-15% συγκριτικά με πέρυσι, λόγω της πανδημίας.



Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης:
Ο Νίκολα Μίροτιτς δεν κάνει τα... πάντα στο παρκέ με το αζημίωτο. Ο Μαυροβούνιος αθλητής με ισπανικό διαβατήριο, είναι ο πιο «τσιμπημένος» παίκτης στην Ευρώπη και λαμβάνει περίπου το ποσό των 3.800.000 ευρώ το χρόνο.

Αρμάνι Μιλάνο

Πορεία στη σεζόν: H Αρμάνι Μιλάνο επένδυσε για ακόμη μία χρονιά αρκετά λεφτά για να δημιουργήσει ένα πανίσχυρο ρόστερ, όμως στον πρώτο γύρο «ξύπνησαν» οι περσινοί εφιάλτες. Για την ακρίβεια μετά από 17 αγωνιστικές βρισκόταν στο όριο εντός οκτάδας με ρεκόρ 9-8 και προσπαθούσε να ταιριάξει με τον καλύτερο τρόπο όλους τους αστέρες στο παρκέ.

Στον δεύτερο γύρο έδειξε να ανεβάζει στροφές και στους επόμενους 12 αγώνες πήρε 10 φορές το ροζ φύλλο αγώνα. Η αυτοπεποίθηση επανήλθε και οι ηγέτες της ομάδας απελευθερώθηκαν και ανέβασαν τους Ιταλούς στην τέταρτη θέση (21-13) και με πλεονέκτημα έδρας στα play offs.



Στην τελική φάση αντιμετώπισε σε μία αμφίρροπη σειρά αγώνων την πρωτοεμφανιζόμενη σε αυτό τον γύρο, Μπάγερν Μονάχου, και με τα χίλια ζόρια προσπέρασαν το εμπόδιο της με 3-2 στις νίκες. Οι τέσσερις από τις πέντε αναμετρήσεις κρίθηκαν στις λεπτομέρειες αλλά ευτυχώς για εκείνους στο τέλος... μίλησε η έδρα.

mesina_1.jpg

Προπονητής:
Ο Ετόρε Μεσίνα στην δεύτερη σεζόν του στους Μιλανέζους φάνηκε πιο διαβασμένος και υποψιασμένος. Επέστρεψε πέρυσι στην πατρίδα του μετά από 14 χρόνια και ο Τζόρτζιο Αρμάνι του έχει εμπιστευτεί με κλειστά μάτια τα «κλειδιά» της ομάδας. Η εμπειρία του στο υψηλότερο επίπεδο είναι δεδομένη, καθώς έχει κατακτήσει τέσσερις φορές την διοργάνωση και ελπίζει να μεγαλώσει την τροπαιοθήκη του.

shields.jpg

Παίκτης-κλειδί:
Στην αρχή της σεζόν πολλοί θα «στοιχημάτιζαν» ότι αυτοί που θα πρωταγωνιστούσαν στην ιταλική ομάδα θα ήταν οι έμπειροι Κάιλ Χάινς, Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Λουίτζι Ντατόμε και Μάλκολμ Ντιλέινι. Ο παίκτης όμως που έκανε την πραγματική διαφορά φέτος ήταν ο Σαβόν Σιλντς. Ο νεοφερμένος παίκτης στην μόλις τρίτη του χρονιά στη Εuroleague, πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις στη regular season (13.9 πόντοι, 3.9 ριμπάουντ), αλλά το καλύτερο το φύλαγε για τα play offs, όπου πρωτοστάτησε στα κρίσιμα σημεία, εκτελώντας τους Βαυαρούς (16.3 πόντοι). Ο Σαβόν Σιλντς ψηφίστηκε στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.



Απουσίες: Αν και «καρδιοχτύπησε» με τον τραυματισμό του Σαβόν Σιλντς το τελευταίο διάστημα, τελικά επανήλθε και αγωνίστηκε στο ιταλικό πρωτάθλημα. Οπότε ο Ετόρε Μεσίνα δεν έχει κάποιο όνομα στο απουσιολόγιό του.

Προϊστορία σε Final Four: Η Αρμάνι Μιλάνο απείχε αρκετά χρόνια από το Final Four και συγκεκριμένα 29 χρόνια. Αυτή αναμένεται να είναι η 5η συμμετοχή της και θα κυνηγήσει την τέταρτη κούπα της. Όταν κατέκτησε τελευταία φορά τον τίτλο (1987-88) είχε διαφορετική ονομασία (Τρέισερ Μιλάνο).

Μπάτζετ ομάδας: Η Αρμάνι Μιλάνο δεν φοβήθηκε ιδιαιτέρως τους δύσκολους καιρούς, λόγω της πανδημίας και έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Το φετινό μπάτζετ κυμαίνεται περίπου στα 30.000.000 ευρώ την φετινή σεζόν.

delaney.jpg

Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης:
Αυτή την θέση στην Αρμάνι Μιλάνο φαίνεται πως την μοιράζονται δύο αθλητές. Ο λόγος για τους Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Μάλκολμ Ντιλέινι, οι οποίοι υπολογίζεται ότι προσθέτουν στον τραπεζικό τους λογαριασμό περίπου 1.800.000 ευρώ τον χρόνο.

Αναντολού Εφές

Πορεία στη σεζόν: Οι Τούρκοι είναι αποφασισμένοι να πάρουν ότι δεν τους επέτρεψε πέρυσι η πανδημία με τη διακοπή της διοργάνωσης. Η φετινή σεζόν δεν ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο, αφού κορονοϊός και τραυματισμοί ταλαιπωρούσαν συχνά το σύνολο του Εργκίν Αταμάν, εμποδίζοντάς το να ξεδιπλώσει στο παρκέ το πλούσιο ταλέντο του.

Η Αναντολού Εφές στον πρώτο γύρο κέρδισε μόλις οκτώ φορές και το πλασάρισμα στην προβιβάσιμη οκτάδα τέθηκε υπό αμφισβήτηση. Ωστόσο, η συνέχεια ήταν πολύ διαφορετική, με τον Βασίλιε Μίτσιτς να ηγείται της ομάδας του, οδηγώντας την σε 14 νίκες στις τελευταίες 17 αναμετρήσεις της κανονικής περιόδου.

Η Αναντολού Εφές, με ρεκόρ 22-12, πήρε το τρίτο καλύτερο εισιτήριο της Euroleague και για να φτάσει στο Final Four της Κολώνιας θα έπρεπε να περάσει πάνω από ένα τελευταίο εμπόδιο, αυτό της Ρεάλ Μαδρίτης. Η σειρά έμοιαζε με εύκολη υπόθεση για τους Τούρκους πού έκαναν ένα άνετο 2-0 (90-63 και 91-68) και ταξίδεψαν στην Ισπανία σκεπτόμενοι τη… Γερμανία.



Ωστόσο, η «Βασίλισσά» υπερασπίστηκε την έδρα της ισοφαρίζοντας σε 2-2, πραγματοποιώντας δύο διαδοχικές ανατροπές (80-76 και 82-76). Στην τελευταία αναμέτρηση στο Sinan Erdem Dome, οι γηπεδούχοι, που είδαν τους Κρις Σίνγκλετον και Κρίνοσλαβ Σίμον να αποκτούν πρωταγωνιστικό ρόλο, επικράτησαν με 88-83 της ομάδας του Πάμπλο Λάσο, περνώντας έτσι στην τελική φάση της διοργάνωσης.

ataman.jpg

Προπονητής:
O Εργκίν Αταμάν είναι ο «αρχιτέκτονας» ενός συνόλου που αγαπά το ανοιχτό γήπεδο και το υψηλό τέμπο στην επίθεση. Ο 55χρονος τεχνικός βρίσκεται στο πάγκο της Αναντολού Εφές από τα μέσα της περιόδου 2017-2018. Η τότε ομάδα του είχε τερματίσει στην τελευταία θέση της Λίγκας (7-23) και δεν θύμιζε με τίποτα το μεγαθήριο της τελευταίας τριετίας. Φέτος, τόσο αυτός, όσο και η τουρκική ομάδα, θα έχουν άλλη μια ευκαιρία για να κατακτήσουν για πρώτη φορά την κορυφαία κούπα του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ.

micic.jpg

Παίκτης-κλειδί:
O Βασίλιε Μίτσιτς είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής, όχι μόνο της Αναντολού Εφές, αλλά και ολόκληρης της Euroleague, αφού αναδείχτηκε MVP της κανονικής διάρκειας. Ο 27χρονος Σέρβος γκαρντ κάνει τα πάντα στο παρκέ αριθμώντας 16.3 πόντους και 4.8 ασίστ. Highlight του είναι η βραδιά κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, όταν φιλοδώρησε τους συμπολίτες με 37 ολόκληρους πόντους στη νίκη της ομάδας του με 106-74. Η μαγική χρονιά του έχει -εν μέρει- εξαργυρωθεί, με τους Oklahoma City Thunder να τον καλούν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για λογαριασμό του NBA.



Απουσίες:
Μπορεί να ταλαιπωρήθηκε όσο ελάχιστες ομάδες, ωστόσο, στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν ο Εργκίν Αταμάν θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες του.

Προϊστορία σε Final Four: Η Εφές Πίλσεν, όπως ήταν το όνομα της μέχρι το 2011, είχε δύο διαδοχικές παρουσίες σε Final Four το 2000 και το 2001, γνωρίζοντας ισάριθμους αποκλεισμούς από τον Παναθηναϊκό στην ημιτελική φάση. Έκτοτε, η Ευρώπη έχασε τα μπασκετικά της χνάρια, με την Αναντολού Eφές να επιστρέφει ξανά στην κορυφαία τετράδα τη σεζόν 2019-2020 φτάνοντας μέχρι τον τελικό, όπου και ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ με 91-83. Φέτος, θα συμμετάσχει για 4η φορά στην ιστορία της σε Final Four και μοιραία θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ομάδα που της στέρησε το τρόπαιο προ διετίας.

Μπάτζετ ομάδας: Το ταμείο της Αναντολού Εφές δέχτηκε γενναίες περικοπές που άγγιξαν το 30% σε σχέση με πέρυσι. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, το μπάτζετ των Τούρκων για τη σεζόν 2020-2021 φτάνει τα 20.000.000 ευρώ.

larkin.jpg

Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης:
Ο Σέιν Λάρκιν είχε ενεργό ρόλο στην Αμερική και το ΝΒΑ, οργιάζει τα τελευταία στην Ευρώπη και όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να προσφέρονται… αμισθί. Η Αναντολού Εφές έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να κρατήσει στο δυναμικό της τον εκρηκτικό γκαρντ ανταμείβοντας τον με 3.700.000 δολάρια ετησίως.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Πορεία στη σεζόν: Οι Ρώσοι ήταν από τις πιο συνεπείς ομάδες της κανονικής περιόδου παρά τα μικροπροβλήματα τραυματισμών που έπλητταν συχνά το ρόστερ του Δημήτρη Ιτούδη. Με μόλις τρεις ήττες στον πρώτο γύρο, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έδειξε σε όλους όσους αμφισβήτησαν τα σκήπτρα της, ότι και τη φετινή χρονιά θα είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί.

Στο δεύτερο μισό, προέκυψαν ζητήματα στο εσωτερικό της ομάδας με τον πρώτο σκόρερ, Μάικ Τζέιμς (19,3 π.), να αποτελεί παρελθόν. Ο ώμος του Νίκολα Μιλουτίνοφ προστέθηκε στα προβλήματα που είχε να διαχειριστεί ο Έλληνας τεχνικός, όμως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν επηρεάστηκε στο αγωνιστικό κομμάτι τερματίζοντας δεύτερη με ρεκόρ 24-10.



Στα play offs αντιμετώπισε την, αποδυναμωμένη σε σχέση με άλλες χρονιές, Φενέρμπαχτσε. Οι Τούρκοι μετά βίας ήταν ανταγωνιστικοί και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, διά χειρός Ουίλ Κλάιμπερν, πραγματοποίησε τη μοναδική «σκούπα »της postseason κερδίζοντας εύκολα με 92-76 και 78-67 στη Ρωσία και 85-68 στο Ülker Sports Arena.

itoudis_1.jpg

Προπονητής:
Ο Δημήτρης Ιτούδης πρόσφατα επέκτεινε τη συνεργασία του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Φέτος, συμπληρώνει την έβδομη σεζόν του στον πάγκο της «ομάδας του στρατού», χρονικό διάστημα που αποτελεί ρεκόρ για τα δεδομένα του συλλόγου. Ο 50χρονος, έχει 5 κατακτήσεις ως βοηθός προπονητή από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό δίπλα στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και το 2019 έγινε ο μοναδικός Έλληνας που πήρε δύο φορές το τρόπαιο ως head coach.

clyburne.jpg

Παίκτης-κλειδί:
Δεν υπάρχει πιο… all around παίκτης στην Ευρώπη από τον Ουίλ Κλάιμπερν. O 30χρονος φόργουορντ έχει επανέλθει για τα καλά μετά τον περσυνό τραυματισμό του, πραγματοποιώντας την καλύτερη χρονιά του στη Euroleague. Μπορεί να μετρά 14,1 πόντους και 3.8 ριμπάουντ, αλλά η πραγματική συνεισφορά του δεν μπορεί να αποδοθεί με ακρίβεια μέσω αριθμών, αφού η παρουσία του στο παρκέ είναι κομβική και στα δύο άκρα του γηπέδου.



Απουσίες:
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον ώμο του και έτσι δεν θα είναι διαθέσιμος για τον Δημήτρη Ιτούδη. Παράλληλα, την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ίφε Λούντμπεργκ που ταλαιπωρείται από ίωση.

Προϊστορία σε Final Four: Η «Ρωσική Αρκούδα» αριθμεί 19 παρουσίες σε Final Four, τις περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Έχει πάρει το τρόπαιο 9 φορές, με τον Δημήτρη Ιτούδη να είναι ο προπονητής που την επανέφερε στην κορυφή της Ευρώπης το 2016, μετά από απουσία 8 χρόνων. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την κατάκτηση του τίτλου του 2019, να επαναλάβει το θρίαμβο της, θα γίνει ουσιαστικά η τρίτη ομάδα από καταβολής Euroleague, η οποία μετρά διαδοχικές νίκες σε τελικούς, πίσω από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (2004, 2005) και τον Ολυμπιακό (2012 και 2013).

Μπάτζετ ομάδας: Η ομάδα του Αντρέι Βατούτιν συνεχίζει να έχει ένα από τα μεγαλύτερα μπάτζετ στην Ευρώπη που φτάνει φέτος τα 26.700.000 ευρώ.

milu.jpg

Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης:
Ο «Μίλου» εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις μεγάλες εμφανίσεις του στον Πειραιά, αφού η μετακίνηση του στη Ρωσία συνδυάστηκε με μοναδική αύξηση στις απολαβές του. Ο Σέρβος σέντερ κοστίζει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2.500.000 δολάρια το χρόνο.

Πάνος Σταμούλης - Νίκος Τσώτας

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης