Basket Talk

Ο Τσίπσερ χειρουργήθηκε εκτάκτως λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας!

Ο Τσίπσερ χειρουργήθηκε εκτάκτως λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας!
Ο Πάουλ Τσίπσερ πέρασε τις δικές του δύσκολες στιγμές, καθώς χρρειάστηκε εσπευσμένα να χειρουργηθεί λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας. Τα νέα είναι ενθαρρυντικά.
Η σειρά των τελικών της Γερμανίας βρίσκονται σε εξέλιξη, με την Άλμπα Βερολίνου να προηγείται της Μπάγερν Μονάχου με 2-1 στις νίκες, όμως έπεσε σαν... βόμβα η είδηση της απουσίας του Πάουλ Τσίπσερ από τον τελευταίο αγώνα.

Όπως έγινε γνωστό ο Γερμανός φόργουορντ αντιμετώπιζε ένα νευρολογικό πρόβλημα και λίγη ώρα αργότερα βγήκαν στην επιφάνεια περισσότερες λεπτομέρειες. Για την ακρίβεια χρειάστηκε να περάσει εσπευσμένα την πόρτα του χειρουργείου, ώστε να υποβληθεί σε επέμβαση λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας.

Μετά την επέμβαση ο εκπρόσωπος Τύπου της Μπάγερν, Αντρέας Μπέκερτ, δήλωσε για την υγεία του Τσίπσερ: «Ο Πάουλ είναι καλά δεδομένων των συνθηκών.Δεν θέλουμε να προσθέσουμε κάτι άλλο. Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα του Πάουλ και της οικογένειάς του».

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο νεότερο σχετικά με την επιστροφή του Πάουλ Τσίπσερ στην αγωνιστική δράση, ενώ παραμένει άγνωστο αν θα ενισχύσει την Εθνική Γερμανίας στο Προολυμπιακό τουρνουά της Κροατίας (29/6-4/7).

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης