Basket Talk

Πρίφτης: «Μία από τις σπουδαιότερες ομάδες στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός αλλά είναι ιδιαίτερη περίοδος»

Πρίφτης: «Μία από τις σπουδαιότερες ομάδες στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός αλλά είναι ιδιαίτερη περίοδος»
Ο Δημήτρης Πρίφτης είναι και επίσημα προπονητής του Παναθηναϊκού και στις πρώτες του δηλώσεις μίλησε για τους στόχους της ομάδας.
Σχετικά Άρθρα

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την έναρξη τριετούς συνεργασίας με τον Δημήτρη Πρίφτη και ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, paobc.gr, για τους στόχους της νέας του ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να εργαστώ στον Παναθηναϊκό. Ταυτόχρονα είναι και μεγάλη ευθύνη και γνωρίζω απόλυτα τις απαιτήσεις αλλά και τις δυσκολίες. Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις σπουδαιότερες ομάδες στην Ευρώπη διαχρονικά. Γνωρίζω πως είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για την ομάδα και είναι αρκετά τα πράγματα που πρέπει να διαχειριστώ.

Όλα πρέπει να γίνουν με πνεύμα συλλογικό και σε αυτή την προσπάθεια είναι απαραίτητο να συμβάλλουν όλοι. Από τους ανθρώπους της ομάδας, τη διοίκηση, τους προπονητές, το σταφ, τους παίκτες -φυσικά- αλλά και τον κόσμο που είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Συλλόγου. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της.

Θα προσπαθήσω με εργατικότητα, με συνείδηση και με αίσθημα ευθύνης να μπω στον μακρύ αγώνα της χρονιάς που έρχεται. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μία ομάδα που θα σέβεται όλους τους αντιπάλους αλλά δεν θα φοβάται κανέναν».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης