Basket Talk

Πόσο επηρεάζει τους Bucks η πιθανή απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο;

Πόσο επηρεάζει τους Bucks η πιθανή απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο;

Το «BN Sports» παρουσιάζει το πως… αντιδρούν τα «Ελάφια» όταν αγωνίζονται δίχως τον ηγέτη τους.

Σχετικά Άρθρα

Η συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Game 5 της σειράς Bucks-Hawks -αλλά και εν γένει στη συνέχεια της postseason- παραμένει αμφίβολη. Μπορεί οι πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι εξετάσεις του δεν έδειξαν κάποια σοβαρή ζημία, ωστόσο είναι πολύ πιθανό ο Greek Freak να μην μπορέσει να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Mike Budenholzer για τις επόμενες αναμετρήσεις.

Τι κάνουν όμως οι Milwaukee Bucks χωρίς τον Γιάννη στο παρκέ;

Ο Έλληνας forward έχει «χτυπηθεί» από αρκετούς τραυματισμούς τη φετινή σεζόν (σε γόνατα και αστραγάλους) αλλά κανείς εξ αυτών δεν απεδείχθη σοβαρός. Από τις 72 αναμετρήσεις που έχουν δώσει τα «Ελάφια» στην κανονική περίοδο, ο Γιάννης έλειψε 11 φορές και η ομάδα του κέρδισε στις 6 από αυτές, δηλαδή είχε ποσοστό νικών εν τη απουσία του της τάξης του 54%.

Συνολικά, από τότε που ο Αντετοκούνμπο έγινε κάτοικος Milwaukee δεν έδωσε το «παρών» σε 48 παιχνίδια, με τους Bucks να κερδίζουν στα 22 (45%). Ο τωρινός τραυματισμός του ενδέχεται να του στερήσει τη συμμετοχή σε αγώνα της postseason για δεύτερη φορά.

Η πρώτη ήταν στις 8 Σεπτεμβρίου του 2020, όταν ο Greek Freak δεν κατάφερε να ξεπεράσει τους πόνους στον αστράγαλο αφήνοντας αβοήθητη την ομάδα του στο Game 5 της σειράς Bucks-Heat, όπου το Milwaukee ηττήθηκε με 103-94 αποχαιρετώντας άδοξα τα playoffs (4-1) εκείνης της περιόδου.


Πάνος Σταμούλης

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης