Basket Talk

Παναθηναϊκός: Υπογράφει ο Παπαπέτρου – Παίρνουν σειρά και οι υπόλοιποι

Παναθηναϊκός: Υπογράφει ο Παπαπέτρου – Παίρνουν σειρά και οι υπόλοιποι
Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου, με την ανανέωση του Έλληνα φόργουορντ να «λύνει» τα χέρια του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αποφάσισε όπως φαίνεται να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, με τον 27χρονο φόργουορντ να υπογράφει μέσα στις επόμενες μέρες νέο τριετές συμβόλαιο, με απολαβές που φτάνουν το 1 εκ. ευρώ τον χρόνο. Η παραμονή του «Παπ» αφαιρεί ένας «βάρος» από τον Δημήτρη Πρίφτη, με τους «πράσινους» να στρέφουν την προσοχή του στις άλλες θέσεις.

Ο Ντάριλ Μέικον βρίσκεται κοντά στην ομάδα, ενώ τα τυπικά απομένουν για να ανακοινωθεί η απόκτηση του Κέντρικ Πέρι. Απομένει ακόμα μία προσθήκη για να κλείσουν οι θέσεις στην περιφέρεια, με τον Τι Τζέι Μπρέι να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, ενώ έχει συμβόλαιο με τους «πράσινους». Για την θέση του πάουερ φόργουορντ εξετάζονται οι Νάιτζελ Χέιζ και Οκάρο Γουάιτ, με τον πρώτο να περιμένει το NBA, ενώ με τον Γουάιτ έχει ήδη γίνει μία κρούση, όπου και παρουσιάζεται διαφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης