Basket Talk

Πέρι: «Είμαι φαν του κόουτς Πρίφτη – Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού από τους καλύτερους του κόσμου»

Πέρι: «Είμαι φαν του κόουτς Πρίφτη – Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού από τους καλύτερους του κόσμου»

Ο Κέντρικ Πέρι μίλησε με τα καλύτερα λόγια του για τον Δημήτρη Πρίφτη, ενώ στάθηκε στην προετοιμασία του ενόψει της νέας χρονιάς.

Λίγο μετά την ανακοίνωση του από τον Παναθηναϊκό, ο Κέντρικ Πέρι μίλησε στην επίσημη σελίδας της ομάδας, αναφερόμενος στον Δημήτρη Πρίφτη, όσο και στην προοπτική του να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέλος μιας σπουδαίας ομάδας, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Όποιος παρακολουθεί έστω και λίγο το ευρωπαϊκό μπάσκετ γνωρίζει την μεγάλη ιστορία και την εκπληκτική παράδοση αυτής της ομάδας», τόνισε μιλώντας στο paobc.gr πριν αναφερθεί στους λόγους που τον έκαναν να υπογράψει στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ:

«Ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ καθόλου. Όπως προανέφερα όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο Παναθηναϊκός. Είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρωλίγκα. Επίσης, η Αθήνα είναι μία από τις πιο όμορφες πόλεις στον κόσμο και είναι ευλογία να ζεις σε αυτήν».

Ο Κέντρικ Πέρι συνομίλησε με τον Δημήτρη Πρίφτη προκειμένου να συζητήσουν σχετικά με τον ρόλο του: «Γνωρίζω καλά τον κόουτς Πρίφτη. Είμαι μεγάλος φαν του καθώς παρακολουθούσα στενά τη δουλειά του τα προηγούμενα χρόνια. Η φιλοσοφία του και ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα παιχνίδια είναι εξαιρετικός. Είμαι βέβαιος πως θα έχουμε μια σπουδαία συνεργασία. Μιλήσαμε με τον κόουτς και μου εξήγησε το πλάνο του. Πραγματικά ανυπομονώ να έρθω στην Αθήνα για να ξεκινήσουμε δουλειά», σημείωσε.

Ο 28άχρονος γκαρντ βρίσκεται στις ΗΠΑ όπου προπονείται επί καθημερινής βάσης προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση: «Δουλεύω σκληρά ακόμη και την περίοδο των διακοπών μου. Πέρσι είχα μια πολύ καλή σεζόν αλλά φιλοδοξώ η επόμενη να είναι ακόμη καλύτερη. Έχω μπροστά μου μια μεγάλη πρόκληση, να αγωνιστώ στην Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό και θέλω πολύ να τα καταφέρω», σχολίασε.

Ο Κέντρικ Πέρι δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στους φίλους του Παναθηναϊκού και να δώσει την υπόσχεσή του: «Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την υποδοχή που μου επιφύλαξαν μέσω μηνυμάτων στα social media. Μου έχουν δείξει την αγάπη τους και νιώθω ευγνώμων. Γνωρίζω πως οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι από τους καλύτερους στον κόσμο. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά τους σε ένα γεμάτο γήπεδο».

Κλείνοντας, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Υπόσχομαι πως θα δίνω το 100% των δυνάμεών σε κάθε αγώνα και κάθε προπόνηση προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα. Είτε είμαι σε καλή μέρα, είτε όχι θα κάνω τα πάντα για το καλό του Παναθηναϊκού».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης