Basket Talk

Λυκογιάννης: «Τα πάντα θα κριθούν στο γήπεδο»

Λυκογιάννης: «Τα πάντα θα κριθούν στο γήπεδο»
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης, στάθηκε στην κλήρωση του «δικέφαλου» στο Basketball Champions League.

Δύσκολο έργο για τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Basketball Champions League, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις Νίμπουρκ, Γαλατάσαραϊ και Ιγκοκέα. Με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο κόουτς Λυκογιάννης ξεκαθάρισε πως όλα θα κριθούν από την εμφάνιση των παικτών του μέσα στο παρκέ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κλήρωση του BCL: «Είναι πάρα πολύ νωρίς για να γίνουν κρίσεις σχετικά με τη δυναμικότητα των ομάδων.
Περιμένουμε να δούμε το πώς θα ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος για όλους και πως θα δομήσουν τα ρόστερ τους όλες οι ομάδες», σχολίασε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και τόνισε: «Αποφύγαμε κάποιες ομάδες που είναι δεδομένο ότι έχουν μεγάλη δυναμική, όπως είναι οι ομάδες από την Ισπανία. Η Igokea έβαλε αρκετά χρήματα πέρσι, έχει μεγάλο μπάτζετ, ενώ η Nymburk που είναι μία παραδοσιακή δύναμη της διοργάνωσης, τη σεζόν 2019-20 νομίζω ότι έπαιζε το καλύτερο μπάσκετ στο BCL.

Φαίνεται όμως ότι βρίσκεται σε μία διαδικασία αναδόμησης, ο προπονητής που ήταν εκεί αρκετά χρόνια αποχώρησε. Και η Galatasaray έχει τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να κάνει μεταγραφικές κινήσεις και να προσελκύσει παίκτες υψηλού επιπέδου».

Για την υπόθεση πρόκρισης: «Τα πάντα θα κριθούν μέσα στο γήπεδο. Όπως γίνεται πάντα. Οι κληρώσεις είναι για να γίνονται τα πρώτα σχόλια. Η εικόνα των ομάδων στο γήπεδο θα καθορίσει το αποτέλεσμα. Τώρα δεν υπάρχει ούτε χρόνος, ούτε χώρος για απογοητεύσεις ή πανηγυρισμούς».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης