Basket Talk

Οι Bucks «ραπάρουν» με Gucci Mane και… ροκάρουν με Sheryl Crow!

Οι Bucks «ραπάρουν» με Gucci Mane και… ροκάρουν με Sheryl Crow!
Οι celebrities που δίνουν το παρόν στα παιχνίδια των Bucks και ενισχύουν την προσπάθειά τους!
 
Σχετικά Άρθρα

Πρόκειται αναμφίβολα για ένα από τα πιο δημοφιλή γεγονότα της σεζόν. Ο λόγος για τους τελικούς του NBA που προσφέρουν τη δυνατότητα για θέαμασυγκινήσεις και ορισμένα από τα… μεγαλοπρεπέστερα δαχτυλίδια που περιμένουν τον επόμενο κάτοχο

Από αυτή τη γιορτή του μπασκετικού πλανήτη, δεν θα μπορούσαν να λείπουν διάφοροι αστέρες και celebrities που είναι βρίσκονται στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα. Στην περίπτωση των Milwaukee Bucks του Γιάννη Αντετοκούνμπο, το «Fear the Deer» αποτελεί το μοναδικό τους σύνθημα

Μπορεί στο Fiserv Forum να μην συχνάζουν σταρ του Χόλιγουντ σαν τον Jack Nicholson ή σκηνοθέτες και τραγουδιστές «υπερονόματα» όπως στη Νέα Υόρκη και το Μαιάμι αλλά η έδρα των Bucks έχει τους δικούς της "διάσημους" από τον χώρο του τραγουδιού και του αθλητισμού.

Sheryl Crow  
2_3.png

Αμερικανίδα τραγουδίστρια της pop και country σκηνής, βγάζει τον rock εαυτό της τόσο όταν βρίσκεται στο Fiserv Forum για χάρη του «Ελαφιού», όσο και στις δημοσιεύσεις της στους προσωπικούς της λογαριασμούς.  

Aaron Rodgers  
r547199_1296x729_16-9_1.jpg

 

 

Από την αρχή της παρουσίας του στο Wisconsin το 2005, ο quarterback των Green Bay Packers του αμερικανικού ποδοσφαίρου NFL, δεν προδίδει ποτέ την ομάδα του. Καλύπτει με κάθε ευκαιρία τη θέση του στην courtside και ενισχύει την προσπάθεια των Bucks.  

Gucci Mane  
Gucci-Mane-Bucks-Fan-e1558332155972.jpg

Ένας ράπερ γνωστός στο ευρύ κοινό και στα πιο κλασικά… ακούσματα των αδερφών Αντετοκούνμπο. Ήταν στο πλευρό των Bucks από την παρουσία τους στα τελικά της περιφέρειας απέναντι στους Raptors το 2019 ως... απάντηση στον super-fan των "πτερόσαυρων" Drake!  

David Bakhtiari  
r871633_1296x729_16-9.jpg

Είναι από τους celebrities που όταν παρευρεθούν στο γήπεδο, θα θελήσουν να κλέψουν και την παράσταση. Το πρόσφατο show με τη μπίρα αποτελεί τρανό παράδειγμα για τον σκληροτράχηλο αμυντικό των Green Bay Packers που στηρίζει τους έτερους… πράσινους.  

Chance the Rapper  
80322127-d43a-4a4d-9313-5b765f9f3cbf-chance_the_rapper.jpg

Ακόμη ένας τραγουδιστής αυτού του είδους που δηλώνει πιστός οπαδός των Bucks, έχει κάνει συχνές εμφανίσεις στο γήπεδο καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και μάλιστα αποκαλεί φίλο του τον “Greek Freak”.  

Mallory Edens  
D7TVcJVUwAILNij.jpg

Ίσως η μεγαλύτερη φαν και με την καλύτερη… δικαιολογία! Η κόρη του ιδιοκτήτη της ομάδας που σε κάθε ευκαιρία βρίσκεται ουσιαστικά στο πλευρό τους. Η επικείμενη επιτυχία στους φετινούς τελικούς, θα μπορούσε να δώσει και σε εκείνη το πολυπόθητο δαχτυλίδι και ίσως το φέρει μαζί με τον Giannis στα μέρη μας, αφού είναι θαμώνας των νησιών του Αιγαίου!

Σταυρούλα Μουστακάτου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης