Basket Talk

Ρεσιτάλ Αντετοκούνμπο: «Δεν κοιμήθηκα δευτερόλεπτο! Έκλεψα τα τρόπαια από τους Bucks» (vid)

Ρεσιτάλ Αντετοκούνμπο: «Δεν κοιμήθηκα δευτερόλεπτο! Έκλεψα τα τρόπαια από τους Bucks» (vid)

Είναι ο πρωταγωνιστής της ημέρας, του μήνα, της χρονιάς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πρωταθλητής του ΝΒΑ, το φωνάζει δυνατά και το χαίρεται μέσω live στο instagram!

Σχετικά Άρθρα

Όσοι πίστευαν ότι θα… ξεμπερδέψουν από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο έτσι εύκολα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους Milwaukee Bucks είναι γελασμένοι. Ο Greek Freak ξύπνησε πολύ νωρίς το πρωί (ώρα ΗΠΑ), μπήκε στο αυτοκίνητό του και ξεκίνησε live στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram προσελκύοντας με συνοπτικές διαδικασίες δεκάδες χιλιάδες χρήστες.

Δεν κοιμήθηκα δευτερόλεπτο” είπε χαμογελαστός στο ξεκίνημα του live μέσα από το αυτοκίνητό και συνέχισε με… τρέλα. “Έχω μαζί μου τα τρόπαια. Τα έκλεψα από τους Bucks και θα τους εκβιάσω είτε να με κάνουν ανταλλαγή είτε να με αφήσουν ελεύθερο για να τους τα δώσω πίσω”, έλεγε γελώντας.

Συνεχώς φώναζε “το πήραμε, το πετύχαμε” και μετά βλέποντας τον εαυτό του στο κινητό είπε: “Δεν έτρωγα καθόλου. Άφησα και τα μαλλιά μου χωρίς να κουρευτώ. Ήθελα να δείχνω άγριος προς τους αντιπάλους και ότι είμαι αφοσιωμένος στο να πάρω το πρωτάθλημα”…

Μετά αποθέωσε τους 65.000 φαν που μαζεύτηκαν έξω από το παλιό γήπεδο της ομάδας του και τους 20.000 που ήταν μέσα στο Fiserv Forum και κάποια στιγμή αναρωτήθηκε. “Και αν όλα αυτά τα ονειρεύομαι και δεν έχουν γίνει στην πραγματικότητα;”.

Όσο για το φινάλε; Έφτασε σε ένα κατάστημα όπου ήθελε να παραγγείλει φαγητό και ζήτησε από την κοπέλα στο drive through να του φτιάξει… 50 κομμάτια κοτομπουκιές, όσα και οι πόντοι που έβαλε στον 6ο τελικό. “Πρόσεξε” είπε στην εμβρόντητη κοπέλα που δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ήταν πρωταγωνίστρια του live του Αντετοκούνμπο. “Δεν θα μου φτιάξεις ούτε 49 ούτε 51 κομμάτια κοτομπουκιές. 50 θέλω” και ξεκαρδίστηκε στα γέλια...

Απολαύστε τον!



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης