Basket Talk

Ο Dorsey είναι έτοιμος να επιστρέψει στο NBA

Ο Dorsey είναι έτοιμος να επιστρέψει στο NBA

Ο Tyler Dorsey φαίνεται να βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στο NBA, καθώς έχει τα χέρια του προτάσεις από αρκετές ομάδες.

Ο πρώην παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ, πήρε την απόφαση να μην ακολουθήσει την προετοιμασία της Εθνικής πριν το Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά, προκειμένου να δουλέψει για να βρει ομάδα στο ΝΒΑ.

Σύμφωνα με τον Adrian Wojnarowski αυτό δεν θ΄ αργήσει να συμβεί, καθώς όπως αναφέρει σε σημερινή (2/08) του ανάρτηση «μετά από δύο τίτλους με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο γκαρντ Tyler Dorsey, ένας τρομερός σουτέρ τριών πόντων στη EuroLeague, ενδιαφέρει αρκετές ομάδες στη free agency, όπως αναφέρουν πηγές στο ESPN.Ο Dorsey έπαιξε τρία χρόνια στους Atlanta Hawks και τους Memphis Grizzles και είναι έτοιμος για να γυρίσει στο ΝΒΑ.»

Ο Dorsey, ο οποίος πρόσφατα απασχόλησε μεταγραφικά τον Ολυμπιακό, είχε επιλεγεί στο νούμερο 41 του NBA Draft 2017. Σε 104 αγώνες με την Atlanta και το Memphis είχε 6.7 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ ανά 16.1 λεπτά, αν και με τις «Αρκούδες» έπαιξε περισσότερο και είχε 9.8 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ ανά 21.3 λεπτά σε 21 αγώνες στη διάρκεια της σεζόν 2018/2019. Όταν ήταν το ΝΒΑ σούταρε με 35% στο τρίποντο, ενώ στη Μακάμπι είχε πέρυσι 39.4%.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης