Basket Talk

Προμηθέας Πάτρας: Ενίσχυση με τον Βέλγο γκαρντ Λοΐκ Σβαρτς

Προμηθέας Πάτρας: Ενίσχυση με τον Βέλγο γκαρντ Λοΐκ Σβαρτς

Την απόκτηση του  για την ενίσχυση στα γκαρντ, γνωστοποίησε ο Προμηθέας Πάτρας μέσω ανακοίνωσής του…

Σχετικά Άρθρα

Τον «Παίκτη της Χρονιάς» του Βελγίου για τη σεζόν 2020/21, απέκτησε ο Προμηθέας Πάτρας για τις θέσεις «1» και «2», ντύνοντας τον γκαρντ Λοΐκ Σβαρτς στα χρώματα της ομάδας.

Με ανακοίνωσή του ο σύλλογος καλωσορίζει τον παίκτη με κάθε επισημότητα!

Αναλυτικά:

«Η ενίσχυση του αγωνιστικού ρόστερ του Προμηθέα προχωράει με γοργούς ρυθμούς και η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει την απόκτηση του Βέλγου Shooting Guard, Loic Schwartz.

O Schwartz είναι γεννημένος στις 4 Δεκεμβρίου 1992 (28 ετών) και έχει ύψος 1,98μ. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Βελγική Mons- Hainaut σε ηλικία μόλις 17 ετών, όπου αγωνίστηκε για τρία χρόνια (2010-2013). Την επόμενη σεζόν πήρε μεταγραφή στην Verviers- Pepinster, ενώ για την επόμενη τριετία αγωνίστηκε στην Spirou- Charleroi (2014-2017). Τελευταίο του πέρασμα πριν έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας μας ήταν η Oostende (2017-2021). Με το σύλλογο της Οστάνδης κατάφερε να κατακτήσει 4 πρωταθλήματα (σε ισάριθμες σεζόν) και 2 κύπελλα (2018,2021). Στην περασμένη πολύ επιτυχημένη σεζόν για τον ίδιο και την ομάδα του μετρούσε 11,4 πόντους, 3,7 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ. Κατάφερε επιπλέον να κερδίσει το βραβείο του MVP, τόσο στο κύπελλο, όσο και στους τελικούς του πρωταθλήματος PBL, ενώ αναδείχθηκε «Παίκτης της χρονιάς» στο Βέλγιο.

Πρόκειται για έναν αθλητή που μπορεί να καλύψει τις θέσεις «1» και «2», αρκετά ψηλός για τις θέσεις, με μεγάλα άκρα και εξαιρετικός αμυντικός, που μπορεί να δώσει σημαντικές βοήθειες στην περιφέρεια της Πατρινής ομάδας.

Τον υποδεχόμαστε στην οικογένεια του Προμηθέα και του ευχόμαστε να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει, τόσο ατομικούς, όσο και συλλογικούς»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης