Basket Talk

Επέστρεψε στον Πανιώνιο ο «αειθαλής» Μίχαλος

Επέστρεψε στον Πανιώνιο ο «αειθαλής» Μίχαλος

Ο Νίκος Μίχαλος θα φορέσει για άλλη μία φορά την φανέλα του Πανιωνίου, με τον 44χρονο γκαρντ να έρχεται σε συμφωνία με την ομάδα για τη νέα σεζόν.

Συνεχίζει στον αγαπημένο του Πανιώνιο ο Μίχαλος, ο οποίος στα 44 του υπέγραψε συμβόλαιο με τους «κυανέρυθρους» για την σεζόν 2021/22. Ο βετεράνος γκαρντ έχει ως στόχο να βοηθήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής τη νέας σεζόν και να πάρει την άνοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η υλοποίηση του σχεδιασμού με στόχο ο Πανιώνιος να κάνει το restart και να παρουσιαστεί δυνατός τη νέα αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε! Σε αυτό το πλαίσιο η διοίκηση βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον Νίκο Μίχαλο.

Ο έμπειρος γκαρντ (1.93μ.) στηρίζοντας το πλάνο που θέλει να ακολουθήσει η ομάδα μας, επέστρεψε για να αποτελέσει βασικό ηγέτη της νέας προσπάθειας αναγέννησης που ξεκινάει για τον «Ιστορικό». Προσπάθεια, η οποία θα χαρακτηρίζεται από το «πάντρεμα» νέων και ελπιδοφόρων παικτών, με έμπειρους αθλητές που γνωρίζουν τις δυσκολίες της κατηγορίας και είναι σε θέση να προσφέρουν τα μέγιστα στο ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
Ο Νίκος θα αγωνιστεί για τρίτη φορά στην ομάδα μας έχοντας περάσει επίσης από διάφορες άλλες ομάδες με την τελευταία να είναι το Παγκράτι στην Α2 εθνική κατηγορία.

Καλωσορίζουμε και πάλι τον Νίκο στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές νίκες».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης