Basket Talk

Απόλλων Πάτρας: Με Μολφέτα αρχηγό και στην Basket League

Απόλλων Πάτρας: Με Μολφέτα αρχηγό και στην Basket League
Συνεχίζουν μαζί και στα μεγάλα σαλόνια Γιάννης Μολφέτας και Απόλλων Πάτρας. 
Σχετικά Άρθρα
Ο Απόλλων Πάτρας θα πορευτεί και στην Basket League με αρχηγό τον Γιάννη Μολφέτα, αφού οι δύο πλευρές διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και ανανέωσαν τη συνεργασία τους.

Ο 29χρονος αποτελεί μάλιστα παιδί της ομάδας, αφού ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα και συγκεκριμένα από την Απολλωνιάδα το 2003.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο αρχηγός μέτρησε κατά μέσο όρο 13.4 πόντους και 5.4 ριμπάουντ αποτελώντας πρωταγωνιστή στην πορεία ανόδου της ομάδας από την Α2 στα μεγάλα σαλόνια. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος και συγκινημένος, που ο Απόλλων είναι και πάλι στη Basket League και διπλά χαρούμενος που θα συνεχίσω για 4η σερί χρονιά να είμαι μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας» δήλωσε ο Γιάννης Μολφέτας και πρόσθεσε: «Είναι η ομάδα της καρδιάς μου και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα κάνω αυτό που έκανα πάντα. Θα δίνω σε κάθε παιχνίδι, κάθε φορά το 101%. Παράλληλα θα προσπαθήσω να βοηθήσω τους νέους παίκτες που θα έλθουν να προσαρμοστούν στα δεδομένα της ομάδας και να νιώσουν φιλικά στο περιβάλλον της μεγάλης οικογένειας του Απόλλωνα. Πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου μας, που αγαπά παθολογικά την ομάδα, θα κάνουμε πολλά όμορφα πράγματα. Εύχομαι να έχουμε υγεία και καλή χρονιά σε όλους».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης