Basket Talk

Μανωλόπουλος: «Πρώτος στόχος τα προκριματικά του BCL» (video)

Μανωλόπουλος: «Πρώτος στόχος τα προκριματικά του BCL» (video)

Το Περιστέρι ξεκίνησε το Σάββατο (7/8) την προετοιμασία για τη νέα σεζόν, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να κάνει αναφορά στους στόχους της ομάδας.

Ο Μανωλόπουλος στάθηκε στην έναρξη της προετοιμασία του Περιστεριού ενόψει της νέας σεζόν, με τον Έλληνα τεχνικό να μιλά για τα προκριματικά του BCL, καθώς και για την ομοιογένεια που καλείται να βρει η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Με τη βοήθεια της διοίκησης έχουμε φτιάξει μια ομάδα με ταλέντο, με καλούς παίκτες και πρέπει να γίνουμε όσο το δυνατό πιο γρήγορα ομάδα. Ο πρώτος στόχος είναι τα προκριματικά του BCL, γιατί θα είναι πολύ σημαντικό για μας να περάσουμε. Αυτή η ομάδα θα δουλέψει σκληρά για να γίνεται καθημερινά καλύτερη. Φιλοσοφία μας είναι να παλεύουμε για κάθε μπάλα, να είμαστε ιδιαίτερα σκληροί από την άμυνα και να παίζουμε έξυπνα στην επίθεση, αναζητώντας σκορ στα πρώτα δευτερόλεπτα της επίθεσης. Αν δεν μπορούμε να το κάνουμε, θα παίξουμε πιο στοχευμένα»

«Ξεκινάμε τη νέα μας προσπάθεια υπό ιδιαίτερες συνθήκες, γιατί η χώρα μας περνά δύσκολες στιγμές. Πρέπει όλοι να ενωθούμε και να βοηθήσει ο ένας τον άλλο, γιατί έτσι θα το ξεπεράσουμε. Θέλω επίσης να πω συγχαρητήρια σε όλους του αθλητές στο Τόκιο, μας κάνουν περήφανους και μας δίνουν λίγη χαρά».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης