Basket Talk

Κολοσσός Ρόδου: Άργησε, αλλά πυροδότησε τη «βόμβα» Τάι Λόσον!

Κολοσσός Ρόδου: Άργησε, αλλά πυροδότησε τη «βόμβα» Τάι Λόσον!
Παίκτης του Κολοσσού Ρόδου έγινε με καθυστέρηση κάποιων μηνών ο Τάι Λόσον. 
Σχετικά Άρθρα

Μπορεί να άργησε μερικούς μήνες, αλλά ο Κολοσσός Ρόδου κατάφερε να κλείσει το ηχηρό deal με τον πρώην ΝΒΑερ Τάι Λόσον και να τον φέρει στο «σμαραγδένιο» νησί. 

Ο 34χρονος γκαρντ, που έχει καταγράψει 587 συμμετοχές στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, είχε συμφωνήσει με τους Ροδίτες στα μέσα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, αλλά βρισκόταν στην Κίνα και δεν κατάφερε να ταξιδέψει στην Ελλάδα εξαιτίας γραφειοκρατικών διαδικασιών, με αποτέλεσμα η συμφωνία να ναυαγήσει. Οι δύο πλευρές συζήτησαν εκ νέου και είναι πλέον έτοιμες να συνεργαστούν την προσεχή σεζόν. 

Αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφική κίνηση του Κολοσσού που ταράζει τα νερά της Basket League, αφού πριν από μερικές ημέρες ανακοινώθηκε και η απόκτηση του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, Κιμ Τιλί. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας: 

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τάι Λόσον.

Ο Τάι Λόσον είναι γεννημένος στις 3 Νοεμβρίου του 1987 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Φοίτησε στο κολέγιο της Βόρειας Καρολίνας και το 2009 ξεκίνησε μία πλούσια καριέρα στο ΝΒΑ. Στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου φόρεσε τη φανέλα των Νάγκετς, Ρόκετς, Πέισερς, Κινγκς και Γουίζαρντς. Συνολικά μέτρησε 587 παιχνίδια στο ΝΒΑ, έχοντας κατά μέσο όρο 12,3 πόντους.

Στο μεταξύ, το 2011 ο Λόσον είχε και ευρωπαϊκή εμπειρία, καθώς αγωνίστηκε στη Λιθουανία για λογαριασμό της Ζαλγκίρις. Από το 2017 μέχρι το 2019 αγωνίστηκε στους Σαντόνγκ Γκόλντεν Σταρς στην Κίνα, ενώ η σεζόν 2019/20 τον βρήκε πάλι στην ασιατική χώρα, όπου φόρεσε τη φανέλα των Φουτζιάν Στάρτζεονς, έχοντας κατά μέσο όρο 27,3 πόντους, 8,8 ασίστ και 5,6 ριμπάουντ».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης