Basket Talk

Ο Kyle Kuzma θυμήθηκε το πρώτο δείπνο του με τον Kobe Bryant

Ο Kyle Kuzma θυμήθηκε το πρώτο δείπνο του με τον Kobe Bryant
Φεύγοντας από τους Los Angeles Lakers, ο Kyle Kuzma ανατρέχει στην ημέρα που πρωτογνώρισε τον θρυλικό Kobe Bryant. 
Η τετραετής θητεία του Kyle Kuzma στους Los Angeles Lakers έφτασε στο τέλος της.  Ο 26χρονος φόργουορντ, προτού ενταχθεί στο ρόστερ των Washington Wizards, με τους οποίους θα συνεχίσει την καριέρα του, έγραψε ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα, το οποίο δημοσιεύτηκε στο «The Players' Tribune». Μέσα σε αυτό το γράμμα, ξεχωρίζει η ιστορία που μοιράστηκε ο Kuz από την ημέρα που δείπνησε με τον αδικοχαμένο Kobe Bryant

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα: 

«Από τη μέρα που εντάχθηκα στους Lakers είχα ένα πράγμα στο μυαλό μου. Να βρεθώ με τον Kobe Bryant. Όλο το καλοκαίρι έστελνα μηνύματα στον Rob Pelinka και του έλεγα "Έλα, βοήθησέ με, προσπαθώ να του μιλήσω".

Ξαφνικά ένα βράδυ που ήμασταν στη Minnesota, γιατί είχαμε παιχνίδι την επόμενη ημέρα, γύρω στις 11, εγώ έκανα το stretching μου στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και άκουσα ότι ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό μου. 

"Γεια, είμαι ο Bean. Ας δειπνήσουμε την Κυριακή που θα γυρίσετε". 'Ημουν σε φάση "Ω, ο Kobe μου έστειλε μήνυμα. Τι στο καλό συμβαίνει τώρα;"

Πάντα είμαι συνεπής στα ραντεβού μου, αλλά εκείνη την ημέρα έφτασα ένα τέταρτο νωρίτερα. Εκεί που περίμενα είδα την ασφάλειά του να πλησιάζει. "Θα σε συνοδεύσουμε στο τραπέζι. Ο Kobe φτάνει όπου να'ναι. Οδηγεί τώρα". 

Κάθομαι στο τραπέζι και περιμένω. Έχουμε δύο τραπέζια. Ένα για εμένα και τον Kobe και ένα για τους 3-4 άντρες της ασφάλειάς του. Κοιτάζω το κινητό μου, πίνω νερό. Ξαφνικά ένας από τους άντρες του μου λέει Kobe μόλις πάρκαρε, σε 2' θα είναι εδώ" και εγώ λέω "Τέλεια" και αρχίζω να ιδρώνω. Δεν ξέρω γιατί. Φορούσα ένα λευκό μπλουζάκι και είδα τον ιδρώτα μου. 

Ξαφνικά ο Kobe μπαίνει μέσα και είναι σαν τον Μωυσή που χωρίζει στα δύο τη θάλασσα. Όλοι στο εστιατόριο έχουν γυρίσει και τον κοιτάνε. Έρχεται προς το μέρους μου και λέει "Χέι, Kuz, τι κάνεις φίλε;" Πολύ χαλαρός. Και εγώ σκέφτομαι "Ω, σκ..α, ο Kobe ξέρει το όνομά μου". 

Ήμασταν για περίπου δύο ώρες στο τραπέζι. Μιλούσαμε για το μπάσκετ, τη ζωή, το πως μεγάλωσα, το πως μεγάλωσε. Τα πάνω και τα κάτω στην καριέρα του. Τις επιχειρήσεις του. Τα πράγματα που τον επηρέασαν πραγματικά. Το καλύτερο από όλα με τον Kobe ήταν ότι πάντα προσπαθούσε να γίνει πιο έξυπνος. Προσπαθούσε πάντα να πάρει γνώσεις, από οποιονδήποτε. Δεν καθόταν απλά να απαντάει σε ερωτήσεις. Με ρωτούσε και εμένα διάφορα πράγματα. "Πως σε διαμόρφωσε η ανατροφή σου; Πως σε βοηθάει αυτό στην επαγγελματική σου καριέρα;" Τέτοια πράγματα. Και δεν ήταν υποχρεωμένος να το κάνει αυτό. Όμως το έκανε. 

Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά για εμένα. Η ανάμνησή της γίνεται όλο και πιο σημαντική και ξεχωριστή καθώς περνάνε τα χρόνια».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης