Basket Talk

Ενές Καντέρ: «Δέχτηκα πολλές απειλές για τη ζωή μου, είμαι με την ελευθερία όποιος σταθεί απέναντί μου»!

Ενές Καντέρ: «Δέχτηκα πολλές απειλές για τη ζωή μου, είμαι με την ελευθερία όποιος σταθεί απέναντί μου»!

Ο Καντέρ μετά από ανάρτηση που αφορούσε πολιτικό περιεχόμενο, δέχτηκε απειλές για τη ζωή του, με τον ίδιο ωστόσο να επιμένει να υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα

Ο Ενές Καντέρ με πρόσφατη ανάρτησή του, πήρε θέση απέναντι στον Ερντογάν για ακόμη μία φορά, δηλώνοντας πως αποτελεί κίνδυνο για την ελευθερία και τα δικαιώματα κάθε ανθρώπου.

Ο σταρ του ΝΒΑ, μίλησε για την γενοκτονία των Αρμενίων, τονίζοντας: «Το εκπαιδευτικό σύστημα στην Τουρκία είναι εθνικιστικό, μεροληπτικό και αγνοεί τα βάσανα εκατομμυρίων ανθρώπων. Στο σημείο που βρίσκομαι σήμερα, μοιράζομαι τον πόνο εκατομμυρίων Αρμενίων. Πιστεύω ότι η Τουρκία πρέπει να αντιμετωπίσει τα εγκλήματα του παρελθόντος και του παρόντος. Επίσης, πιστεύω ακράδαντα ότι η δημοκρατία θα έρθει κάποια μέρα στην Τουρκία και στη συνέχεια θα κλείσω την πληγή εκατομμυρίων ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων Αρμενίων και άλλων μειονοτήτων».

Σε νέο του μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό, αποκάλυψε πως μετά από αυτή την κίνηση δέχτηκε απειλές για τη ζωή του. Ωστόσο, δεν φαίνεται να το βάζει κάτω και θα συνεχίσει να «μάχεται» για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες που ο ίδιος πιστεύει, ανεξάρτητα του ποιος θα σταθεί εναντίον του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης