Basket Talk

Εξομολόγηση Μπρεντ Πέτγουεϊ για Δημήτρη Αγραβάνη: «Κάθε μέρα στην προπόνηση προσπαθούσε να με τραυματίσει»

Εξομολόγηση Μπρεντ Πέτγουεϊ για Δημήτρη Αγραβάνη: «Κάθε μέρα στην προπόνηση προσπαθούσε να με τραυματίσει»

Άκρως αποκαλυπτικός για όσα συνέβαιναν στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού στο διάστημα των δύο χρόνων που φόρεσε τα ερυθρόλευκα, ειδικά για τον Δημήτρη Αγραβάνη, ήταν ο Αμερικανός φόργουορντ.

Τα δικά του… απομνημονεύματα από το διετές πέρασμά του από τον Ολυμπιακό κατέγραψε την Κυριακή (15/08) μέσω της ιστοσελίδας eurohoops.gr ο πρώην παίκτης Ηλυσιακού, Ρεθύμνου, Άρη και Ολυμπιακού, Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος εξέθεσε με τα γραφόμενά του τον πρώην συμπαίκτη του Δημήτρη Αγραβάνη.

Αναφερόμενος στην κοινή τους θητεία τη διετία 2013-15 αρχικά υπό τον Γιώργο Μπαρτζώκα και μετά υπό τον Γιάννη Σφαιρόπουλο αποκάλυψε για τον Αγραβάνη.

«Ο Αγραβάνης ήταν νέος αλλά γαμώτο η νοοτροπία του ήταν ασυνήθιστη, κάτι που δεν είχα δει ποτέ στο παρελθόν. Πίστευε με σιγουριά ότι ήταν καλύτερος από εμένα κάτι για το οποίο δεν είχα πρόβλημα γιατί πρέπει να νιώθεις έτσι ότι είσαι καλύτερος από τον άλλο. Αλλά όταν το παρατραβάς και φτάνεις στο σημείο να θες να με τραυματίσεις στην προπόνηση τότε υπάρχει πρόβλημα» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Δεν αναφέρομαι σε μία ή δύο φορές αλλά για κάθε μέρα. Έπρεπε να προσέχω τα πόδια μου όταν με πλησίαζε στα σουτ μου ή να προσέχω τους αγκώνες του. Έκανα πλάκα με τους συμπαίκτες μου αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτός ο τύπος είχε κούκλες βουντού δική μου και του Πρίντεζη στο δωμάτιό του, γιατί κάθε χρόνο ένας από εμάς πάθαινε κάτι και όλο αυτό ήταν τρέλα».

Σε άλλο σημείο αναφερόμενος στην επόμενη (2014-15) σεζόν υπό τον Γιάννη Σφαιρόπουλο ο Πέτγουεϊ ανέφερε πως «δεν ξέρω τη σχέση που είχαν ο Σφαιρόπουλος με τον Αγραβάνη εκτός παρκέ, αν ήταν όπως του πατέρα με του παιδιού σαν μέντορας του αλλά κάτι συνέβαινε που εγώ δεν το έβλεπα. Παρά τη στρατιωτική πειθαρχία του κόουτς με όλους, ο Αγραβάνης ήταν κατάφωρα ασεβής προς όλους αλλά ξεκινούσε στη βασική πεντάδα ή έπαιζε 25 λεπτά», ανέφερε και πρόσθεσε πως: «με τα ίδια μου τα μάτια είδα τον Αγραβάνη να κάνει τρέλες στα αποδυτήρια, να μη σέβεται τον σύλλογο αλλά παρόλα αυτά να ξεκινάει βασικός στο επόμενο παιχνίδι», και πως: «δεν περίμενα από έναν οργανισμό σαν τον Ολυμπιακό να επιτρέπει τέτοιες συμπεριφορές δίχως τιμωρία, δίχως απολογία, απλά να κάνει σαν να μη συνέβαινε τίποτα».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης