Basket Talk

Οι υιοί του Γιάννη Σφαιρόπουλου ζουν το American Dream

Οι υιοί του Γιάννη Σφαιρόπουλου ζουν το American Dream

Οι υιοί του Γιάννη Σφαιρόπουλου, Σάββας και Ανέστης, αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Σχετικά Άρθρα

Το δρομό της ξενιτιάς έχει ακολουθήσει ομαδικώς η οικογένεια του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Πέρα από τον ίδιο, ο οποίος τα τελευταία 3 χρόνια (σσ. από το 2018) έχει γίνει κάτοικος Ισραήλ για λογαριασμό της Μακάμπι Τελ Αβίβ, οι δύο υιοί του, Σάββας και Ανέστης, έχουν κάνει ή ετοιμάζονται να κάνουν το υπερτλαντικό ταξίδι, συνδυάζοντας σπουδές και μπάσκετ.

Πιο συγκεκριμένα, ο βενιαμίν της οικογένειας, ο Ανέστης, απέκτησε πλήρη υποτροφία στο  University of the Incarnate Word (UIW) στο San Antonio, όπου αναμένεται να θητεύσει για την επόμενη τετραετία. Ο τζούνιορ της οικογένειας είναι έτοιμος να αφήσει την οικογενειακή εστία και να κυνηγήσει το American Dream.

Συμπαίκτης του στους Cardinals θα είναι και ένας άλλος Έλληνας. Ο λόγος για τον Θωμά Ζευγαρά, ο οποίος έχει καταγωγή από την Καρδίτσα και προτού μεταβεί στο NCAA αγωνιζόταν στα αναπτυξιακά τμήματα του Ολυμπιακού. Στη ρούκι σεζόν του, ο Ζευγαράς μέτρησε κατά μέσο όρο 1.9 πόντους και 1.5 ριμπάουντ, σουτάροντας με ποσοστό ευστοχίας 64.3%.

 
zeugaras.jpg

Σε ό,τι αφορά τον πρωτότοκο, αυτός έχει απογαλακτιστεί εδώ και μερικά χρόνια. Ο Σάββας, ο λοκλήρωσε τις σπουδές του πάνω στον ευρύτερο κλάδο των οικονομικών στο Lawrence University και τώρα ετοιμάζεται για το μεταπτυχιακό του στο Miami Herbert Business School, στο οποίο θα εξειδικευτεί στην καταναλωτική συμπεριφορά. Η δική του ενασχόλη με την «πορτοκαλί θεά» δεν είναι τόσο στενή, όσο αυτή του πατέρα και του μικρότερου αδερφού του. 

Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης