Basket Talk

Το απλήρωτο χρέος του Σαντ-Ρος δεν είναι χρηματικό, αλλά ηθικό!

Το απλήρωτο χρέος του Σαντ-Ρος δεν είναι χρηματικό, αλλά ηθικό!
Ο Σαντ-Ρος δέχτηκε ακομη μία τιμωρία από τη FIBA για απαγόρευση μεταγραφής, λόγω χρεών στον προηγούμενο ατζέντη του και βρίσκεται «αντιμέτωπος» με την ηθική πλευρά μίας αμέλειας!
Σχετικά Άρθρα

Το τριήμεροχάριτος για τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος, μετά την πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2023, επισκιάζεται από τις τελευταίες εξελίξεις με τη FIBA.

Σε μία αναδρομή στην ονειρική χρονιά του 2018, θα δούμε τον πρωταθλητή του EuroCup με τη Νταρουσάφακα, Σαντ-Ρος να ντύνεται στα χρώματα της ΑΕΚ. Ένας Κουβανός με ταλέντο στο μπάσκετ.

Σε αυτό το ταλέντο πίστεψε και ο Πάολο Τζουλιάνι, ο μάνατζερ του παίκτη από τα 20 του χρόνια, όταν και έκανε τα πρώτα βήματα της Ευρώπης. Μιάμιση σεζόν αργότερα (Ιανουάριο 2020), οι βάσεις της σχέσης τους φαίνεται να διαλύονται.

Ο Σαντ-Ρος, «υπακούει» στο κάλεσμα του Δημήτρη Ιτούδη και υπογράφει στην ΤΣΣΚΑ, μεσούσης της δεύτερης σεζόν του στην «Ένωση». Ωστόσο δίπλα του, στέκεται ένας διαφορετικός μάνατζερ, ως εκπρόσωπός του!

«Με μαχαίρωσες πισώπλατα στην πιο σημαντική στιγμή της ιστορίας μας. Οι συνέπειες των αποφάσεων θα είναι σημαντικές και για τους δυο μας» αναρτά στα social o Τζουλιάνι, ρίχνοντας πυρά στον παίκτη για την προδοσία… Τελικά οι συνέπειες «βάρυναν» μόνο έναν!

Ο Σαντ-Ρος, τον Νοέμβριο του 2020, καλείται να πληρώσει ένα ποσό που αγγίζει τα 58.500 δολάρια, αφού το τέως δίδυμο των ατζέντηδων, Τζουλιάνι και Σοκουοχιζαντέχ, είχε προσφύγει στο Πειθαρχικό Όργανο της FIBA, με τους τελευταίους να δικαιώνουν την ΑΕΚ.

Ο 29χρονος γκαρντ βρίσκεται πλέον στον Παναθηναϊκό, χωρίς να αναλαμβάνει την ευθύνη αυτής της εξέλιξης. Μέχρι να παρουσιαστεί η FIBA να ταράξει και πάλι τα… νερά στο ΟΑΚΑ.

Νέα τιμωρία… Αυτή τη φορά περί απαγόρευσης μεταγραφής..., λίγες ώρες αφού συμφωνήθηκε η επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του με τον «Εξάστερο».

Το άμεσο μέλλον δεν τον επηρεάζει. Τουλάχιστον έως ότου ο Κουβανός δεχθεί ένα ακόμη «καμπανάκι» περί αμέλειας. Κυριολεκτικής ή ηθικής!

Σταυρούλα Μουστακάτου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης