Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Δεν έχουμε ολοκληρώσει όλες τις μεταγραφές» (video)

Μπαρτζώκας: «Δεν έχουμε ολοκληρώσει όλες τις μεταγραφές» (video)
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το ξεκίνημα της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, ενώ προμήνησε και άλλες μεταγραφικές κινήσεις για την ομάδα του Πειραιά.

Την Πέμπτη (19/08) πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη προπόνηση του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2021-22, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του να πιάνουν δουλειά ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών τους.

Ο Έλληνας κόουτς μάλιστα μίλησε για την προετοιμασία και έστειλε μήνυμα για τη νέα σεζόν, ενώ προμήνυσε κι άλλες μεταγραφικές κινήσεις από την ομάδα του.

Αναλυτικά:

«Καταρχήν θέλω να ευχηθώ να έχουμε υγεία. Θεωρούμε πως θα έχουμε μια ομάδα που θα είναι πολύ φιλόδοξη και πως οι προσθέσεις που κάναμε στο υλικό μας είναι αυτές που χρειαζόμασταν. Βεβαίως δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμα όλες τις μεταγραφές. Είμαστε πολύ κοντά στο να το κάνουμε και να δούμε την ομάδα στο γήπεδο, ελπίζοντας πως σίγουρα θα είναι καλύτερη από πέρυσι. Επαναλαμβάνω το βασικό είναι να έχουμε υγεία, ενώ πολύ σημαντικό είναι αν μπορούμε να έχουμε και τους φιλάθλους μας μαζί μας, ώστε να μπούμε σε μια απαιτητική χρονιά και να την τελειώσουμε με επιτυχία».



www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης