Basket Talk

Οι ειδικοί του ΝΒΑ αγνόησαν τον ΛεΜπρον: «Συγνώμη κύριε, ποιος είστε;»

Οι ειδικοί του ΝΒΑ αγνόησαν τον ΛεΜπρον: «Συγνώμη κύριε, ποιος είστε;»

Σκάουτερ και παράγοντες ομάδων του ΝΒΑ φαίνεται να μην… υπολογίζουν τον Λεμπρόν Τζέιμς και τόσο πολύ, καθώς σε γκαλοπ που πραγματοποιήθηκε από το ESPN δεν έλαβε ούτε καμία ψήφο.

Φωτιές άναψε η ιδέα του ESPN να κάνει καλοκαιριάτικο γκάλοπ θέτοντας ένα πολύ απλό δίλλημα: «Ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης του ΝΒΑ». Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έβγαλε... ισοπαλία (5-5) ανάμεσα στον πρωταθλητή (και MVP των τελικών) Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Κέβιν Ντουράντ. Όσο για τον "βασιλιά" ΛεΜπρον Τζέιμς; Οι ειδικοί του ΝΒΑ έκαναν σαν να μην τον γνωρίζουν...

Το γεγονός ότι ο σταρ των Λέικερς και τετράκις πρωταθλητής του ΝΒΑ δεν έλαβε ούτε μια ψήφο όπως ήταν αναμενόμενο δεν πέρασε απαρατήρητο από τους σχολιαστές των social media σε όλο τον κόσμο αλλά και από τα μεγάλα ΜΜΕ των ΗΠΑ.

Θυμίζουμε ότι όταν το 2020 Greek Freak ψηφίστηκε για δεύτερη φορά MVP, στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος λαμβάνοντας 85 πρώτες ψήφους (από τα 101 άτομα που ψήφισαν) με τον ΛεΜπρον να μένει τρίτος (με 16 πρώτες ψήφους) ο "βασιλιάς" είχε βγει από τα ρούχα του σχολιάζοντας αρχικά στο twitter.

Λίγες μέρες αργότερα, δε, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων είπε ορθά κοφτά πως «εκείνοι που ψήφισαν για τον τίτλο του MVP, δεν πρέπει να έχουν και πολύ σχέση με το μπάσκετ».

Μένει, πλέον, να δούμε αν ο Λεμπρόν Τζέιμς θα ασχοληθεί με το εν λόγω γκάλοπ και αν θα τοποθετηθεί ή θα το αγνοήσει...

Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης