Basket Talk

Λαύριο: Κράτησε τον περιζήτητο Τάισον Κάρτερ

Λαύριο: Κράτησε τον περιζήτητο Τάισον Κάρτερ
Τον είχε "καπαρώσει" ο Ολυμπιακός. Τον ήθελε το Περιστέρι και η Ζαλγκίρις Κάουνας. Αλλά τελικά ο Τάισον Κάρτερ θα παίξει και την επόμενη σεζόν στο Λαύριο!

Τάισον Κάρτερ και Λαύριο θα πορευτούν και την επόμενη σεζόν μαζί αφού ο Αμερικανός γκαρντ συμφώνησε για την επιστροφή του στην ομάδα του Χρήστου Σερέλη κλείνοντας τα αυτιά στις "Σειρήνες" από το εξωτερικό.

Ο Κάρτερ ο οποίος αναδείχθηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας της Α1 για τη σεζόν 2020-21 όντας από τους κορυφαίους σκόρερ της Α1 και άξονες για την πορεία του Λαυρίου μέχρι τους τελικούς των πλέι-οφ με τον Παναθηναϊκό, είχε συμφωνήσει με το φινάλε της τελευταίας σεζόν με τον Ολυμπιακό με τον οποίο είχε υπογράψει προσύμφωνο. Όμως αυτό δεν ενεργοποιήθηκε από τους ερυθρόλευκους που ενώ αρχικά του είχαν προσφέρει 3ετές συμβόλαιο με πρόθεση να τον δώσουν δανεικό για μία σεζόν, τελικά κυνήγησαν παίκτη με εμπειρία Ευρωλίγκα, δηλαδή τον Ντόρσεϊ.

Για τον Κάρτερ ενδιαφέρθηκαν ακόμη το Περιστέρι και η Ζαλγκίρις Κάουνας αλλά ο Αμερικανός προτίμησε να μείνει στο Λαύριο με το οποίο την προσεχή σεζόν θα παίξει και στα Κύπελλα Ευρώπης (Basketball Champions League) και θα έχει την ευκαιρία να… διαφημίσει ακόμη περισσότερο το παιχνίδι του!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης