Basket Talk

Ο αγνώριστος Γκάλης και το μήνυμα του στον Γκρεγκ Χότζες!

Ο αγνώριστος Γκάλης και το μήνυμα του στον Γκρεγκ Χότζες!

Οι δημόσιες εμφανίσεις ακόμη και μέσω βίντεο του Νίκου Γκάλη είναι σπάνιες ειδικά τα τελευταία χρόνια οπότε αυτή που έκανε για να διαφημίσει μία πεζοπορία στην Γαλικία της Ισπανίας ξεχώρισε αμέσως.

Σχετικά Άρθρα

Ο “Γκάγκστεραγνώριστος, αφού είχε κουρέψει ακόμη και αυτά τα λίγα άσπρα μαλλιά που είχε έστειλε το μήνυμά του στους Ισπανούς φίλους του διαφημίζοντας την 3η πεζοπορία της περιοχής Ομπραντόιρο στην οποία επίσημος καλεσμένος θα είναι ο παλαίμαχος ΝΒΑερ Γκρεγκ Χότζες στον οποίο ο “Νικ” έστειλε μήνυμα… συμπαράστασης και κουράγιου για να ολοκληρώσει τη διαδρομή.


Η “σύνδεση” του Γκάλη με την συγκεκριμένη περιοχή έγινε το 2017 για χάρη του παλιού του μεγάλου αντιπάλου με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης Χουάν Αντόνιο Κορμπαλάν. Τότε μάλιστα όχι μόνο είχε συμμετάσχει σε βίντεο διαφήμισης της πεζοπορίας “Του Αγίου Ιακώβου της Κομποστέλα” όπως ονομάζεται η διαδρομή αλλά είχε λάβει μέρος στην πεζοπορία στα τέλη Μαίου εκείνης της χρονιάς.

γκαλης.jpg

Την επόμενη χρονιά, δε, η συμμετοχή του στην πεζοπορία έγινε ντοκιμαντέρ με τίτλο “Νίκος Γκάλης: Η διαδρομή τελειώνει στο Ομπραντόιρο



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης