Basket Talk

Παναθηναϊκός: Στις 18-19 Σεπτεμβρίου το 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Παναθηναϊκός: Στις 18-19 Σεπτεμβρίου το 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Το σαββατοκύριακο 18-19 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το τουρνουά που διοργανώνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εις μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Το τουρνουά που διοργανώνει ο Παναθηναϊκός εις μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου επιστρέφει, καθώς δεν διεξήχθη πέρσι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Εκτός του «τριφυλλιού» θα λάβουν μέρος και οι Μακάμπι, Εφές και Παρτιζάν, κάτι που ήταν ήδη γνωστό.

Με ανακοίνωσή της η «πράσινη» ΚΑΕ έκανε γνωστό το πρόγραμμα των αγώνων, οι οποίοι θα διεξαχθούν το σαββατοκύριακο 18-19 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση:

«Στις 18 & 19 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ το 3ο διεθνές τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 3ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», στη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα του Συλλόγου, το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου 2021 στο ΟΑΚΑ.

Μετά από την περσινή χρονιά, όταν και η πραγματοποίησή του δεν κατέστη εφικτή λόγω των συνθηκών, το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» επιστρέφει.

Τέσσερις από τις κορυφαίες ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα δώσουν το «παρών» στο μεγάλο ραντεβού, τιμώντας τη μνήμη του ιστορικού ηγέτη του Παναθηναϊκού, του ανθρώπου που γιγάντωσε τον Σύλλογο και εκτόξευσε το «τριφύλλι» στην κορυφή της Ευρώπης, κάνοντάς το γνωστό στα πέρατα του κόσμου. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση έξι Πρωταθλημάτων Ευρώπης, δεκατριών Πρωταθλημάτων Ελλάδας, εννέα Κυπέλλων Ελλάδας και ενός διηπειρωτικού Κυπέλλου.

Το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου οι Maccabi Playtika Tel Aviv, Anadolu Efes και Partizan Nis Belgrade, ανταποκρινόμενες θετικά στην πρόσκληση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, θα βρεθούν στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχουν στο σπουδαίο αυτό τουρνουά, το οποίο έχει γίνει πλέον θεσμός.

Σημειώνεται πως τα εισιτήρια του 3ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα τεθούν σε κυκλοφορία την Δευτέρα 30/8 με γενική είσοδο 10 ευρώ και για τις δύο ημέρες (η διάθεσή τους θα γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr), ενώ οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με αυτές.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου

17.00: Anadolu Efes - Maccabi Playtika Tel Aviv

20.00: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Partizan Nis Belgrade

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου

17.00: Μικρός Τελικός

20.00: Τελικός

22.00: Απονομές

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης