Basket Talk

Μάικ Τζέιμς για επιστροφή του στον Παναθηναϊκό: «Ευχαριστώ, θα κόψω το μπάσκετ»

Μάικ Τζέιμς για επιστροφή του στον Παναθηναϊκό: «Ευχαριστώ, θα κόψω το μπάσκετ»
Νέο διαδικτυακό σάλο προκάλεσε με τις αναρτήσεις του ο Μάικ Τζέιμς. 
«Βόμβα» μεγατόνων έριξε ο Μάικ Τζέιμς με τις τελευταίες αναρτήσεις του στο Twitter, προμηνύοντας την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Ο 31χρονος Αμερικανός γκαρντ που τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στη Μόσχα και προπονείται ατομικά, μιας και δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ για άλλα δύο χρόνια και δεν έχει βρεθεί ακόμα η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Υπενθυμίζουμε ότι στη διάρκεια της περσινής σεζόν ο Τζέιμς και ο κόουτς Δημήτρης Ιτούδης ήρθαν σε ρήξη, με αποτέλεσμα ο Αμερικανός να μεταβεί στα πάτρια εδάφη και να ενταχθεί στο δυναμικό των Μπρούκλιν Νετς με τις ευλογίες της ρωσικής «αρκούδας». Ωστόσο, οι δύο πλευρές καλούνται πλέον να συζητήσουν υπό νέα βάση και δουν με ποιον τρόπο μπορούν να βγουν αμφότεροι κερδισμένοι. 

Όσο ο Τζέιμς βρίσκεται στη Ρωσία, δεν παραλείπει να «τιτιβίζει». Σήμερα (28/08), απαντώντας σε ένα φίλο του Παναθηναϊκού που του ζήτησε να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ για να κλείσει την καριέρα του στην Ελλάδα, απάντησε πως σκοπεύει να αποσυρθεί από τα παρκέ μόλις ολοκληρωθεί το τρέχον συμβόλαιό του, αρνούμενος ευγενικά την άτυπη πρόταση! 

Παράλληλα, ενημέρωσε για την πρόθεσή του να στραφεί προς την συγγραφή και να γράψει την βιογραφία του. 



www.bnsports.gr



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης