Basket Talk

ΕΣΑΚΕ Super Cup: Στο «Δ.Τόφαλος» η διοργάνωση το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου

ΕΣΑΚΕ Super Cup: Στο «Δ.Τόφαλος» η διοργάνωση το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου
Στο γήπεδο του Προμηθέα στην Πάτρα, θα διεξαχθεί στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου το δεύτερο Super Cup όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (2/9) ο ΕΣΑΚΕ.

Στο γήπεδο του Προμηθέα, το «Δ.Τόφαλος», θα διεξαχθεί το διήμερο 25 και 26 Σεπτεμβρίου το δεύτερο Super Cup του ΕΣΑΚΕ, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή της το απόγευμα της Πέμπτης (2/9).

Σε αυτό θα συμμετάσχουν ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός, το Λαύριο που συμμετείχε στους τελικούς της περασμένης σεζόν, ο τρίτος Προμηθέας και η τέταρτη ΑΕΚ.

Η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ:

«Η διοικούσα επιτροπή του ΠΕΑΚ Πάτρας, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Νικόλα Παπαδημάτο και παρόντα τα μέλη κ.κ. Γεώργιο Ζησιμάτο και Αναστάσιο Χρυσανθόπουλο, υποδέχθηκαν τον πρόεδρο του Προμηθέα και ταμία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, κ. Χρήστο Μήλα και τον Γενικό Διευθυντή του Συνδέσμου κ. Γιώργο Κονδύλη, στο κλειστό της Πάτρας Δημήτρης Τόφαλος, ώστε να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες για την διεξαγωγή του 2ου Super Cup το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου.

Το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ ευχαριστεί τη διοικούσα επιτροπή του ΠΕΑΚ Πάτρας για την άψογη συνεργασία και δρομολογεί την προετοιμασία, προκειμένου το 2ο Super Cup να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Με το θεσμό του Super Cup γίνεται σε γιορτινό τόνο η έναρξη της αγωνιστικής περιόδου για το επαγγελματικό μπάσκετ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης