Basket Talk

Αντετοκούνμπο: Εντυπωσιασμένος από συλλέκτη που πόσταρε στο Twitter σπάνια κάρτα του από το 2017

Αντετοκούνμπο: Εντυπωσιασμένος από συλλέκτη που πόσταρε στο Twitter σπάνια κάρτα του από το 2017

«Με κάνεις να ζηλεύω», είπε ο Greek Freak στον κάτοχο της πολύτιμης κάρτας.

Σχετικά Άρθρα

O Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέκτησε την κορυφή του κόσμου πανηγυρίζοντας το πρωτάθλημα του NBA την περασμένη σεζόν. Λίγοι… θνητοί θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι έχουν κάτι που θα ζήλευε ο Έλληνας superstar. Ο χρήστης του Twitter, AlexisOhanian, είναι σίγουρα ένας από αυτούς.

Ο Άλεξ είναι συλλέκτης καρτών και σε ένα από τα πολυτιμότερα κομμάτια του αποτυπώνεται η φιγούρα του ηγέτη των Μπακς. Η συγκεκριμένη κάρτα είναι κυριολεκτικά μοναδική και όταν ο κάτοχος της τη διαφήμισε στο Twitter, o Γιάννης δεν έκρυψε το θαυμασμό του, αναδημοσιεύοντας το post και εκφράζοντας τη… ζήλια του

Ο δύο φορές πολυτιμότερος παίκτης του NBA έχει τη δική του συλλογή, που απαρτίζεται κυρίως από κομμάτια που αποθανατίζουν τον ίδιο. Μάλιστα, πριν από περίπου ένα χρόνο, ο Greek Freak είχε προβάλει τις κάρτες του μέσω video -που αργότερα κατέβασε- στο Tik Tok.

Το συγκεκριμένο χόμπι φαίνεται πως ακολουθεί και ο μεγάλος αδερφός της οικογενείας, Θανάσης Αντετοκούνμπο, που έχει επίσης με τη σειρά του μια σπάνια και πολύτιμη συλλογή. Υπενθυμίζεται πως η αξία των καρτών που αποτυπώνουν τον Γιάννη βρίσκεται συνεχώς σε αυξανόμενη τάση, ιδικά μετά και τα πρόσφατα κατορθώματα του.

Μάλιστα, υπογεγραμμένη κάρτα του από τη rookie του σεζόν ξεπέρασε προσφάτως τις 300.000 ευρώ στο ebay.

Πάνος Σταμούλης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης