Basket Talk

Basket League: Δεν πήρε πιστοποιητικό από την ΕΕΑ ο Απόλλων Πατρών!

Basket League: Δεν πήρε πιστοποιητικό από την ΕΕΑ ο Απόλλων Πατρών!
Σοκ στις τάξεις του Απόλλωνα Πάτρας, αφού η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν χορήγησε πιστοποιητικό στη νεοφώτιστη ομάδα της Α1.

Η ΕΕΑ δεν διευκρίνισε τα αίτια αυτής της απόφασης, ενώ αναμένονται άμεσα διευκρινίσεις από πλευράς της πατρινής ΚΑΕ για την εν λόγω εξέλιξη.

Σημειώνεται πως η μη χορήγηση πιστοποιητικού δεν συνεπάγεται αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα, αλλά συνεπάγεται αφαίρεση βαθμών που βάσει κανονισμού είναι -5, αλλά γίνεται προσπάθεια από τον ΕΣΑΚΕ να μειωθεί η προβλεπόμενη ποινή.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

(07.09.21 ώρα 14:30)   

ΑΝΑΒΟΛΗ λόγω απαγόρευσης εισόδου κοινού, δικηγόρων και επισκεπτών στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων λόγω των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Γ. ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΤΙΣ:

ΚΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ 1926

Δ. Επισημαίνεται ότι για τις ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2, για την απόκτηση μετοχών, είτε κατά τη σύσταση, είτε κατά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, θα ακολουθήσει διαδικασία αδειοδότησης για τους αποκτώντες (άρθρα 69 και 69Α, όπως ισχύουν) και συνακόλουθα έρευνα πέραν των προβλεπόμενων στα παραπάνω άρθρα, της δήλωσης του Πόθεν Έσχες».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης