Basket Talk

Παναθηναϊκός - Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 85-92: Λύγισαν στη δεύτερη παράταση οι «πράσινοι»

Παναθηναϊκός - Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 85-92: Λύγισαν στη δεύτερη παράταση οι «πράσινοι»
Τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Ζενίτ ο Παναθηναϊκός, έβγαλε αντίδραση, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη. 
Πενήντα ολόκληρα λεπτά χρειάστηκαν Παναθηναϊκός και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για να λύσουν τις «διαφορές» τους, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ να παίρνει τελικά τη νίκη με 92-85 (68-68 κ.ά, 79-79 α' παρ.). 

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη παρατάχθηκε χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος βρίσκεται στη Βαρκελώνη για το ετήσιο μίτινγκ των αρχηγών των ομάδων της Euroleague, απών ήταν και ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ανέτοιμος ο Κέντρικ Πέρι και ανύμπορος να αγωνιστεί μετά το 25ο λεπτό ο Ντάριλ Μέικον, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας. 

Οι «πράσινοι» δυσκολεύτηκαν αρκετά να βάλουν τη μπάλα στο καλάθι στο πρώτο μισό της αναμέτρησης (σσ. σημείωσαν μόλις 22 πόντους), αλλά ανέβασαν στροφές μετά την ανάπαυλα, με αποτέλεσμα να οδηγήσουν το ματς σε διπλή παράταση. 

Το «τριφύλλι» έχει μπροστά του μια σειρά από μερικά ακόμα δυνατά τεστ, αρχής γενομένης με το τουρνουά που διοργανώνει η Μπάγερν στο Μόναχο, το προσεχές Σαββατοκύριακο (11 και 12 Σεπτεμβρίου), ενώ μετά ακολουθεί το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», στο οποίο θα συμμετάσχουν Μακάμπι Τελ Αβίβ, Αναντόλου Εφές και Παρτιζάν

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ισίδωρος Κουτσός δήλωσε: «Ήταν μια εξαιρετική προπόνηση για εμάς καθώς το παιχνίδι κρίθηκε στη δεύτερη παράταση. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από τα παιδιά, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι διότι έκαναν μεγάλη προσπάθεια και υλοποίησαν σωστά όσα τους ζητήσαμε. Επιθετικά, η ομάδα δούλεψε πολύ καλά στο κομμάτι των συνεργασιών σε σχέση με το πόσο καινούργια. Από εκεί και πέρα, μας έλλειπαν οι δύο ηγέτες και σκόρερ μας, ο Παπαπέτρου και ο Νέντοβιτς, αλλά όλα τα παιδιά μαζί έκαναν μεγάλη προσπάθεια και κυνήγησαν το παιχνίδι ως το τέλος. Το σημαντικότερο για εμάς είναι κάθε μέρα που περνάει, κάθε προπόνηση που περνάει να γινόμαστε καλύτεροι καθώς είμαστε μια καινούργια ομάδα».

Τα δεκάλεπτα: 7-16, 22-35, 45-54, 68-68 (κ.α), 79-79 (α' παρ.), 85-92 (β' παρ.)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης