Basket Talk

Αταμάν: «Ίσως η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός του Παύλου Γιαννακόπουλου» (video)

Αταμάν: «Ίσως η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός του Παύλου Γιαννακόπουλου» (video)
Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν, ενόψει του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλους» που διοργανώνει ο Παναθηναϊκός. 

Η περσινή πρωταθλήτρια της Euroleague, Αναντόλου Εφές, είναι μία από τις προσκεκλειμένες ομάδες στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλους» που διοργανώνει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου. Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Εργκίν Αταμάν, παραχώρησε κάποιες δηλώσεις με αφορμή της παρουσία τους της ομάδας του στην εν λόγω διοργάνωση και μίλησε με ιδιαιτέρως εγκωμιαστικά λόγια για τον αείμνηστο πρόεδρο των «πρασίνων», αλλά και για το «τριφύλλι» γενικότερα. 

Αναλυτικά ανέφερε: «Μας τιμάει που είμαστε καλεσμένοι στο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος". Με όλο τον σεβασμό στη μνήμη του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού, θα παίξουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια σε αυτό το τουρνουά. Γνωρίζω ότι ο Παύλος Γιαννακόπουλος έδωσε πολλά στο ελληνικό μπάσκετ και κυρίως στον Παναθηναϊκό. Έπαιξα απέναντι στην ομάδα του πριν πολλά χρόνια και τότε ο Παναθηναϊκός ήταν μία από τις καλύτερες ομάδες. Ίσως η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.

 

Ελπίζω να παίξουμε με όλο το ρόστερ μας. Θα είναι τα τελευταία φιλικά μας ενόψει της νέας χρονιάς. Θεωρούμε το τουρνουά πολύ σημαντικό πριν την έναρξη της σεζόν στην Euroleague. Ελπίζω όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι και όσοι δουν τα ματς από την τηλεόραση να απολαύσουν το συγκεκριμένο τουρνουά και φυσικά την ομάδα μου. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».



www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης