Basket Talk

Ηρακλής: Φιλική νίκη επί της ΜΖΤ Σκοπίων με 76 - 62

Ηρακλής: Φιλική νίκη επί της ΜΖΤ Σκοπίων με 76 - 62
Ο Ηρακλής επικράτησε της ΜΖΤ Σκοπίων με 76-62, σε φιλική αναμέτρηση.

Ο Ηρακλής επικράτησε της ΜΖΤ Σκοπίων με 76-62, σε φιλική αναμέτρηση, που διεξήχθη την Παρασκευή (10/09), κεκλεισμένων των θυρών, στο Ιβανώφειο.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είχε την ευκαιρία να κάνει διάφορες δοκιμές και να βγάλει συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση και την πρόοδο, που παρουσιάζει η ομάδα, οκτώ μέρες πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας.     

Ο προπονητής της «κυανόλευκης» ομάδας προφύλαξε τον Γάιο Σκορδίλη.

Σκουρτόπουλος: «Έχουμε ξεχωρίσει έναν κορμό έξι-επτά παικτών»

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δήλωσε:

«Ήταν ένας ακόμη αγώνας προπόνησης για μας. Είμαστε, όπως έχουμε πει, στο στάδιο της γνωριμίας. Θέλουμε να δώσουμε χρόνο σε όλα τα παιδιά, να παίξουν και να δοκιμάσουμε σχήματα, τα οποία μερικές φορές φαίνονται αδόκιμα, αλλά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τις δοκιμές αυτές, να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να ετοιμαστούμε για τους επίσημους αγώνες. Έχουμε ξεχωρίσει έναν κορμό έξι-επτά παιδιών, τα οποία αυτή τη στιγμή είναι πιο έτοιμα να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις. Προσπαθούμε να βάλουμε και τους υπόλοιπους στο παιχνίδι, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε τις επιλογές, που χρειαζόμαστε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδας και της Προκριματικής φάσης του FIBA Europe Cup».        

Τα δεκάλεπτα: 23-23, 37-34, 53-42, 76-62

Διαιτητές: Πουρσανίδης Γ., Κοϊμτζόγλου, Θεοδώρου

ΗΡΑΚΛΗΣ (Θανάσης Σκουρτόπουλος): Woolridge 2, Finke, Φίλλιος, Αγραβάνης 7(1), Taylor 6(2), Χαριτόπουλος 2, Πετανίδης 2, Κουζέλογλου 11(1), Douglas 13(1), Turner Jr. 11(1), Παπαδάκης 8(2), Lynch 14(1).

ΜΖΤ ΣΚΟΠΙΩΝ (Darko Radulovic): Krstevski 2, Ware 15(1), Nikolov, Robev, Mitevski 3(1), Spasovski, Mekic 11(1), Davis 5, Naumovski 2, Ivanov 3(1), Rikic 21.   

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης