Basket Talk

Κούκοτς για τους Τζόρνταν, Πίπεν: «Ευχαριστώ που με… διέλυσαν το 1992» (video)

Κούκοτς για τους Τζόρνταν, Πίπεν: «Ευχαριστώ που με… διέλυσαν το 1992» (video)

Ο Τόνι Κούκοτς μπήκε στο Hall of Fame του ΝΒΑ και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους δύο μεγάλους συμπαίκτες του στους Σικάγο Μπουλς.

Μέλος του Hall of Fame έγινε ο Τόνι Κούκοτς, με τον Μάικλ Τζόρνταν να είναι αυτός που τον… καλωσόρισε στο πάνθεον του ΝΒΑ. Ο Κροάτης παλαίμαχος φόργουορντ ευχαρίστησε τον θρυλικό άλλοτε συμπαίκτη του, αλλά και τον Σκότι Πίπεν, για το σκληρό μάθημα που του είχαν δώσει ως μέλη της Dream Team στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Μάικλ Τζόρνταν και τον Σκότι Πίπεν που με διέλυσαν κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών στην Βαρκελώνη και μου έδωσαν το κίνητρο να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά για να αποτελέσω ένα σημαντικό κομμάτι των Σικάγο Μπουλς», ανέφερε ο Κούκοτς.

Ο Μπιλ Ράσελ έγινε μέλος του Hall of Fame και ως προπονητής, αφότου είχε γίνει ως παίκτης το 1975. Για τον θρύλο του ΝΒΑ μίλησε σε βίντεο ο Μπαράκ Ομπάμα: «Ξέρει περισσότερο από καθέναν τι χρειάζεται για να νικήσει, αλλά και να ηγηθείς», σημείωσε ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος.

Ο Πολ Πιρς, που επίσης μπήκε στο Hall of Fame, ευχαρίστησε τις εννιά ομάδες που δεν τον επέλεξαν στο ντραφτ για να καταλήξει στους Σέλτικς και να γίνει ηγέτης: «Σας ευχαριστώ που με προσπεράσατε. Ρίξατε βενζίνη στη φωτιά μου. Ακόμη δεν καταλαβαίνω πώς κατρακύλησα στο νούμερο 10, αλλά όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Πήγα στους Σέλτικς και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό».

Ο Κρις Μπος, με τους Λεμπρόν Τζέιμς και Ντουέιν Γουέιντ στο ακροατήριο, στάθηκε στις αποτυχίες που τον έκαναν πιο δυνατό. «Ευχαριστώ όλα αυτά τα δάκρυα που έχυσα, όπως μετά τους τελικούς του 2011. Δεν ήταν το τέλος για κάτι, αλλά η αρχή. Δεν με έκαναν να σταματήσω, αλλά να δουλέψω πιο σκληρά», επισήμανε.









www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης