Basket Talk

Βόμβες Χεζόνια εναντίον Παναθηναϊκού: «Αν μιλούσα όταν έπρεπε, ο κόσμος θα ήταν μαζί μου!»

Βόμβες Χεζόνια εναντίον Παναθηναϊκού: «Αν μιλούσα όταν έπρεπε, ο κόσμος θα ήταν μαζί μου!»
O Μάριο Χεζόνια παρουσίασε τη δική του οπτική σχετικά με τις διαπραγματεύσεις του με τον Παναθηναϊκό, ρίχνοντας... πυρά προς τη διοίκηση και διαψεύδοντας τις δηλώσεις του Δημήτρη Πρίφτη!

Μάριο Χεζόνια παραχώρησε συνέντευξη στο basketnews.com και θέλησε να δώσει την δική του εξήγηση στο τι συνέβη και ήρθε το τέλος της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό κατηγορώντας τη διοίκηση και τον Δημήτρη Πρίφτη για το γεγονός ότι δεν έμεινε κάτοικος ΟΑΚΑ

Συγκεκριμένα, ο Κροάτης γκαρντ μίλησε με σκληρά λόγια όταν αναφέρθηκε στη διοίκηση του «Εξάστερου» και το πως διαχειρίστηκε την δική του περίπτωση κατά τη μεταγραφική περίοδο. Όπως τόνισε ένιωσε ότι έπαιξαν μαζί του, καθώς χωρίς να έχει μάνατζερ επιχείρησε να διαπραγματευτεί μόνος του με την ομάδα και άφησε να εννοηθεί πως μοναδική προτεραιότητα των διοικούντων ήταν η παραμονή των Παπαπέτρου και Μήτογλου.  

«Δεν μπορούσα να καταλαβω τι γινόταν, όσο έβλεπα ότι η ομάδα παίρνει παίκτες, προπονητή και κινείται σε μία κατεύθυνση άλλη από αυτή που γνώριζα». Βάσει των όσων επισήμανε, εκείνος και ο Παπαπέτρου, θα έπρεπε να ενημερώνονται για τις κινήσεις του συλλόγου, αφού αποτελούσαν τους… ηγέτες του Παναθηναϊκού!

Δεν δίστασε, μάλιστα, να εστιάσει και στην στήριξη που ένιωσε από τους οπαδούς των «πρασίνων», που όπως είπε «θα ήταν με το μέρος μου αν μιλούσα. Με ακολουθούσε 15.000 κόσμος που ήταν σαν αδέρφια μου ένας προς ένας» και πως «ήμουν η γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα στη διοίκηση και το κόσμο»!

Η δική του εκτίμηση για την προσέγγιση του Παναθηναϊκού στη μεταγραφική περίοδο καταλήγει στο ότι «η ομάδα πανικοβλήθηκε», με αποτέλεσμα να μπερδέψει και τον ίδιο. Λέει χαρακτηριστικά πως η ψυχολογική του κατάσταση βρέθηκε σε τόσο άσχημο σημείο που είχε καθημερινή επικοινωνία με τους γονείς του, ώστε να το ξεπεράσει

Εκείνο, που όπως τόνισε, τον απογοήτευσε περισσότερο, ήταν το ότι η ομάδα ασχολήθηκε μαζί του στα τέλη του Ιουλίου, ενώ έφτασε σε σημείο να διαψεύσει και στον Δημήτρη Πρίφτη. Θυμίζουμε πως ο προπονητής του Παναθηναϊκού σε συνέντευξη που παραχώρησε τον περασμένο Ιούλιο είχε επισημάνει την εκτενέστατη συζήτηση που είχε με τον Χεζόνια στην οποία του δήλωσε και την πρόθεσή του να μείνει, κάτι που ο Κροάτης στο podcast διέψευσε. «Δεν μίλησα ουσιαστικά για την ομάδα και τον ρόλο μου ούτε καν με τον νέο προπονητή» είπε χαρακτηριστικά.

Αποκάλυψε δε πως οι συζητήσεις με την Ούνιξ Καζάν είχαν ξεκινήσει πριν το τέλος της σεζόν. Όμως, τόνισε πως δεν υπέκυψε στις πιέσεις της ομάδας, προκειμένου να μιλήσει πρώτα με τον Παναθηναϊκό.  

Εκτός των άλλων ο Χεζονια υποστήριξε ότι γ απόκτηση του Κεντρικ Πέρι ήταν δίκη του εισήγηση επειδή τον ήξερε από το Ορλάντο αλλά κατηγόρησε τον Παναθηναϊκό πως «μετά την απόκτησή του έσπευσε να υπογράψει και έναν ακόμη παίκτη στην ίδια θέση» εννοώντας τον Μέικον.  

Παρόλα όσα προηγήθηκαν στη συζήτηση, ωστόσο, ο Μάριο κατέληξε πως δεν θέλει να κατηγορήσει για τίποτα τον «Εξάστερο» και πως η μόνη του επιθυμία είναι να τους προστατεύσει

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης