Basket Talk

Ερυθρός Αστέρας: Επέστρεψε για την τρίτη του θητεία ο Τσίρμπες!

Ερυθρός Αστέρας: Επέστρεψε για την τρίτη του θητεία ο Τσίρμπες!

Στον Ερυθρό Αστέρα θα αγωνιστεί ο Μάικ Τσίρμπες μέχρι το τέλος του 2021.

Για την τρίτη του θητεία στον Ερυθρό Αστέρα επέστρεψε ο Μάικ Τσίρμπες. Η ομάδα ανακοίνωσε την επιστροφή του Γερμανού, με το συμβόλαιό του να έχει ισχύ μέχρι το τέλος του 2021.

Η ανακοίνωση:

«Ο Γερμανός σέντερ Μαικ Τσίρμπες επιστρέφει στον Ερυθρό Αστέρα, με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2021, με την επιλογή να παραταθεί μέχρι το τέλος της σεζόν!

Ο Μάικ Τσίρμπες επιστρέφει έτσι στο σύλλογό του και στο σπίτι του όπου είχε τη μεγαλύτερη επιτυχία ως παίκτης.

Ως παίκτης του Ερυθρού Αστέρα, ο 31χρονος σέντερ, ύψος 209 εκατοστών στο Τράμπεν-Τράρμπαχ, κέρδισε 7 τρόπαια (3 πρωταθλήματα ABA, 2 πρωταθλήματα Σερβίας, ABA Super Cup, KRK), και εκτός από μια ερυθρόλευκη φανέλα όπου καθιερώθηκε ως ένα από τα καλύτερα κέντρα στην Ευρώπη, έπαιξε είναι για Μπάμπεργκ, Μακάμπι, Μπάγερν, Κινέζικο Γκουανγκσί, Τσεδεβίτα Ολυμπία και Σαμπάμπ Αλ Αχλί.

«Αισθάνομαι πραγματικά τιμή να είμαι ξανά μέλος αυτού του συλλόγου. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι ο σύλλογός μου και υπάρχουν πολλά παιδιά εδώ που είναι μέρος αυτής της οικογένειας που είναι και η οικογένειά μου. Τώρα το μόνο που μένει είναι να δουλέψω σκληρά και να ανακτήσω αυτήν την εμπιστοσύνη», είπε ο Μάικ Σίρμπες.

Ο Μάικ Τσίρμπες προπονήθηκε με την ομάδα του Ερυθρού Αστέρα για 15 ημέρες και τίθεται άμεσα στη διάθεση του επαγγελματικού προσωπικού και της ομάδας που περιμένει ο πρώτος ανταγωνιστικός αγώνας με το Σπλιτ στο τέλος του μήνα.

Μάικ καλώς ήρθες στο σπίτι σου!».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης