Basket Talk

Μανωλόπουλος μετά την ήττα από Κλουζ: «Είμαστε όλοι απογοητευμένοι»

Μανωλόπουλος μετά την ήττα από Κλουζ: «Είμαστε όλοι απογοητευμένοι»

Άπαντες απογοητευμένοι είναι στο στρατόπεδο του Περιστερίου -μετά την ήττα από την Κλουζ- στα προκριματικά του BCL όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Με την στενοχώρια αποτυπωμένη στο πρόσωπο του ο προπονητής του Περιστερίου Σωτήρης Μανωλόπουλος, μετά το τέλος του αγώνα με την Κλουζ Ναπόκα και τον αποκλεισμό από τους ομίλους του BCL, δήλωσε: «Είμαστε απογοητευμένοι. Ήταν ένα παιχνίδι όπου θέλαμε τη νίκη πολύ για να περάσουμε στους ομίλους του Basketball Champions League.

Δεν τα καταφέραμε, η ομάδα θέλει δουλειά, είναι καινούργια. Οι επιλογές των παικτών είναι σωστές, αλλά είναι μια καινούργια ομάδα και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά όλοι μαζί για να έχουμε μια πολύ καλή ομάδα για τη συνέχεια των υποχρεώσεων μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Κλουζ για τη νίκη της, είναι μια ανερχόμενη ομάδα που κάνει μεγάλη προσπάθεια αρκετά χρόνια».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Κλουζ Ναπόκα, Μχάι Σαλβάσαν, δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του για τη νίκη της ομάδας του. «Ήταν μια μεγάλη νίκη για μας, ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και θέλαμε να νικήσουμε πολύ. Νομίζω ότι ήμασταν οι μόνοι και στην Ελλάδα και στη Ρουμανία που πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Παίξαμε εναντίον μιας πολύ καλής ομάδας όπως είναι το Περιστέρι, με πολλούς καλούς παίκτες, αλλά νομίζω ότι παίξαμε καλύτερα σε ομαδικό επίπεδο».

Και συμπλήρωσε: «Βγάλαμε μερικές πολύ σημαντικές επιθέσεις σε κρίσιμα χρονικά σημεία του παιχνιδιού».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης