Basket Talk

Ηρακλής: Αποχή δύο Αμερικανών για... 6.000 ευρώ, φεύγει ο Κουζέλογλου

Ηρακλής: Αποχή δύο Αμερικανών για... 6.000 ευρώ, φεύγει ο Κουζέλογλου
Οι Αμερικανοί Μάικλ Τέιλορ και Μάικλ Φίνκε του Ηρακλή, αρνήθηκαν να ακολουθήσουν την αποστολή για τον Κυριακάτικο αγώνα με το Μαρούσι για το Κύπελλο (17:00) λόγω οικονομικών προβλημάτων!

Σε οριακό σημείο βρίσκονται οι σχέσεις των Μάικλ Φίνκε και Ράιαν Τέιλορ με τον Ηρακλή, με το μέλλον τους την ομάδα να κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολο.

Πριν από το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, την νοκ άουτ αναμέτρηση για το Κύπελλο κόντρα στο Μαρούσι (17:00, 19/9), οι δύο παίκτες αρνήθηκαν να κάνουν προπόνηση και βρέθηκαν μάλιστα και εκτός αποστολής της αναμέτρησης!

Η αιτία ήταν η μη καταβολή της προκαταβολής του συμβολαίου των παικτών, η οποία έπρεπε να γίνει την Παρασκευή. Και δεν κατατέθηκε.

Τι ισχύει με την υπόθεση Κουζέλογλου

Μαζί με τους Φίνκε και Τέιλορ (σ.σ. έχει ήδη προταθεί στο Λαύριο, όπου αναμένεται να αποδεσμευτεί ο καναδός Τζαβόν Μπλερ), στην Αθήνα δεν ταξίδεψε ούτε Γιάννης Κουζέλογλου! Ο διεθνής παίκτης αρνήθηκε να υπογράψει το συμβόλαιο που του παρουσίασε η ΚΑΕ Ηρακλής και ζήτησε να διορθωθούν όροι σχετικά με τα ποσά που έχει συμφωνήσει.

Αυτό δεν έγινε μέχρι να φύγει η ομάδα κι έτσι ο παίκτης δεν πήγε στην Αθήνα, ενώ πληροφορίες λένε πως από τη στιγμή που δεν υπέγραψε συμβόλαιο, τότε δεν έχει και δελτίο!

Παράλληλα, ο Σταύρος Σχίζας -που αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα του Άρη- διέψευσε με ποστ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής, που τόνισε πως ο ίδιος απέσυρε την προσφυγή του στον ΕΕΟΔΑΚ του ΕΣΑΚΕ. Με βάση όλα τα παραπάνω, όλα δείχνουν πως την Τρίτη (21/9) ο Ηρακλής δύσκολα θα πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ, με τις καταστάσεις που έρχονται να κρίνονται εξαιρετικά δυσάρεστες.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης