Basket Talk

Σαμπάζ Νάπιερ: Σοβαρός ο τραυματισμός αλλά γλιτώνει το χειρουργείο!

Σαμπάζ Νάπιερ: Σοβαρός ο τραυματισμός αλλά γλιτώνει το χειρουργείο!

Ο Σαμπάζ Νάπιερ ήταν ο άτυχος του χθεσινού αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον τελικό του Super Cup, αλλά οι εξετάσεις έδειξαν ότι μπορεί να είναι σοβαρός ο τραυματισμός του δεν χρειάζεται όμως να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Σχετικά Άρθρα

Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το «ταξίδι» του Αμερικανού γκαρντ στην Ευρώπη, καθώς σε μόλις 30" παιχνιδιού αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ και όλοι φοβήθηκαν για το χειρότερο σενάριο.

Ο Νάπιερ εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ της Ζενίτ και αποδείχθηκε ότι ναι μεν βέβαια έχουν πειραχθεί οι σύνδεσμοι του δεξιού ασταγάλου του, αλλά όπως όλα δείχνουν θα γλιτώσει το νυστέρι. Το χρονικό διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης παραμένει άγνωστο και θα φανεί στο επόμενο διάστημα αν θα αναζητήσει ο Τσάβι Πασκουάλ κάποιον παίκτη στην αγορά ή θα καλύψει το κενό του με τους Λόιντ και Φράνκαμπ.

Ο γενικός διευθυντής της Ζενίτ, Αλεξάντρ Τσερκόφσκι, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Σαμπάζ Νάπιερ εξετάστηκε ενδελεχώς από το ιατρικό τιμ της ομάδας μας. Φέρει έναν αρκετό σοβαρό τραυματισμό στους συνδέσμους του δεξιού του αστραγάλου. Στη θετική πλευρά, όμως, μπορώ να επιβεβαιώσω πως δεν υπάρχει κάποιο κάταγμα, οπότε δεν θα χρειαστεί επέμβαση. Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να προσδιοριστεί το διάστημα της απουσίας του. Διαθέτουμε την απαραίτητη ιατρική τεχνογνωσία για να τον φέρουμε πίσω στο γήπεδο όσο πιο σύντομα γίνεται. Χρειάζεται τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας».

 



www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης