Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

DUR Mid Season Sale έως -30% στα φυσικά καταστήματα και online

tags :
DUR Mid Season Sale έως -30% στα φυσικά καταστήματα και online
DUR Mid Season Sale έως -30% στα φυσικά καταστήματα και online

Ήρθε η εποχή που το ανδρικό κοινό μπορεί να επισκεφθεί τα φυσικά καταστήματα DUR ή το ηλεκτρονικό κατάστημα www.dur.gr και να επωφεληθεί από τις προνομιακές τιμές των Mid Season Sale που αγγίζουν το -30% σε όλη τη νέα collection AW2122’.
H νέα συλλογή της DUR AW2122’, “DARING TIMES,” ήρθε και καλωσορίζει το φθινόπωρο και τον χειμώνα με μοναδικές εκπτώσεις σε όλα τα ενδύματα μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2021.
Η νέα collection της DUR συνδυάζει αρμονικά το κλασικό με το μοντέρνο και την ποιότητα με την άνεση, σεβόμενη πάντα τη μόδα που αποτελεί προσωπική υπόθεση του καθενός.
Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις αποτελούν μια ακόμα αφορμή για συμφέρουσες αγορές για το ανδρικό κοινό που θέλει να ξεχωρίζει με τις ενδυματολογικές του επιλογές μέσα από συνδυασμούς που εκφράζουν τη διάθεση και το προσωπικό του γούστο.
Τα business και casual πουκάμισα, τα over-shirt με ιδιαίτερη σύνθεση, τα διαχρονικά μονόχρωμα Polos, τα “must-have” chino, τα jackets και τα μοκασίνια είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις της DUR για εμφανίσεις που κάνουν το δικό τους statement.
Το ανδρικό κοινό επιλέγοντας ενδύματα με την υπογραφή της DUR για το business lunch, τη βόλτα στην πόλη ή τη βραδινή έξοδο απολαμβάνει υψηλή ποιότητα, προνομιακές και μια μοναδική εμπειρία μέσα από την υπηρεσία “Personal Styling”, δηλαδή ένα εξατομικευμένο ραντεβού με έναν stylist της DUR.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης