Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Βίκος Cola επίσημος χορηγός του Christmas Theater

tags :
Η Βίκος Cola επίσημος χορηγός του Christmas Theater
Χριστούγεννα με μοναδικές εορταστικές παραστάσεις για όλη την οικογένεια

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Christmas Theater, που φιλοξενείται στον χώρο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων Γαλατσίου, ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους, με ένα μοναδικό πρόγραμμα παραστάσεων και συναυλιών καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών.
Φέτος η Βίκος Cola συμμετέχει στους εορτασμούς ως επίσημος χορηγός του προγράμματος, μεταφέροντας τη ζεστασιά και την χαρά των Χριστουγέννων, σε όλους τους επισκέπτες του Christmas Theater.
Με αγαπημένες παραστάσεις που μας ταξιδεύουν στις ομορφότερες πρωτεύουσες του κόσμου, από τη Βιέννη με την Ορχήστρα Μότσαρτ και τα Βιεννέζικα Βαλς μέχρι το Κίεβο με τον Καρυοθραύστη και το Παρίσι με το Φάντασμα της Όπερας, το Christmas Theater αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για αυτές τις γιορτές και μία μοναδική ευκαιρία για αξέχαστες οικογενειακές στιγμές, πάντα παρέα με μία απολαυστική Βίκος Cola.
Όπως κι αν την προτιμάτε, Classic, με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια ή Zero Sugar, η Βίκος Cola συνοδεύει φέτος τις πιο όμορφες Χριστουγεννιάτικες στιγμές!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης