Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

bbf: Ξεκίνησε την ανέγερση του πολυτελούς συγκροτήματος κατοικιών elatia στην καρδιά της Κηφισιάς

bbf: Ξεκίνησε την ανέγερση του πολυτελούς συγκροτήματος κατοικιών elatia στην καρδιά της Κηφισιάς
Τα νέο καινοτόμο συγκρότημα κατοικιών θα αποτελείται από δύο κτίρια, με συνολικά 10 πολυτελείς κατοικίες

Η bbf:,  μία από τις κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης γης και high-end ακινήτων στην Κύπρο και την Ελλάδα, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των εργασιών για την ανέγερση  του νέου πολυτελούς οικιστικού έργου, με την ονομασία "elatia", στην περιοχή Στροφύλι της Κηφισιάς. 
Τα νέο καινοτόμο συγκρότημα κατοικιών θα αποτελείται από δύο  κτίρια, με συνολικά 10 πολυτελείς κατοικίες. Πρόκειται για ένα ολιστικό οικοσύστημα υψηλών προδιαγραφών που θα περιλαμβάνει εσωτερικές εγκαταστάσεις γυμναστηρίου και σάουνας , παιδική χαρά, αλλά και  ιδιωτικούς χώρους αποκλειστικής χρήσης με πισίνες, roof terrace καθώς και τζακούζι. Η ελεγχόμενη πρόσβαση στους χώρους του "elatia" αποτελεί μία ακόμη αξιοσημείωτη παράμετρο, που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των κατοίκων.
Οι υπερσύγχρονες ανέσεις αυτών των νέων εγκαταστάσεων υπόσχονται έναν μοντέρνο τρόπο ζωής που χαρακτηρίζεται από στυλ και άνεση, μέσα σε καταπράσινους κήπους και εκλεπτυσμένους, άνετους χώρους διαβίωσης. Σχεδιασμένες από τον  διεθνούς φήμης αρχιτεκτονικό οίκο UHA London, είναι κατασκευασμένες με εργονομική ακρίβεια, για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των ενδιαφερομένων, δημιουργώντας μια αίσθηση μοναδικότητας και πολυτέλειας στις νέες τους κατοικίες.
Να σημειωθεί ότι το συγκρότημα αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός 20 μηνών, ενώ έχει ήδη προ-πωληθεί το 70% του συνόλου των κατοικιών του.
Ο Πάνος Παλυβός, Commercial Director της bbf Greece, σημειώνει: «Η έναρξη του πολυτελούς οικιστικού μας έργου "elatia" στην Κηφισιά αποτελεί ορόσημο για την bbf: Greece. Κάθε πτυχή του "elatia", από τη φιλοσοφία του σχεδιασμού του, μέχρι την προσεκτική επιλογή των παροχών, είναι προσανατολισμένη στη βελτίωση της καθημερινής ζωής των μελλοντικών κατοίκων του. Ρίχνοντας τα θεμέλια, όραμα μας είναι να διαμορφώσουμε ένα περιβάλλον όπου οι άνθρωποι μπορούν να  νιώθουν ευτυχισμένοι και χαρούμενοι μέσα σε αυτό».
Η φιλοσοφία της bbf: περιστρέφεται γύρω από την προσπάθεια να αναβαθμίσει τον τρόπο ζωής των ανθρώπων που την επιλέγουν , δημιουργώντας ασφαλείς, κομψούς και φιλικούς προς το χρήστη χώρους διαβίωσης . Με moto "build better future", η bbf: εστιάζει στη βιώσιμη αστικοποίηση.
Η δέσμευση αυτή αποδεικνύεται από την εστίαση στους εξωτερικούς χώρους πρασίνου, την ενσωμάτωση φυτών εσωτερικού χώρου, την προώθηση της χαμηλής ρύπανσης, τη χρήση βιώσιμης τεχνολογίας, την προτεραιότητα στο φυσικό φως και την ενσωμάτωση ενεργών αρχιτεκτονικών αρχών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης