Τελευταία Νέα
Διεθνή

De Guindos: Αύξηση τουλάχιστον 0,5% του ΑΕΠ της Ισπανίας το δ' τρίμηνο του 2014

De Guindos: Αύξηση τουλάχιστον 0,5% του ΑΕΠ της Ισπανίας το δ' τρίμηνο του 2014
Την καλύτερη εξέλιξη της ισπανικής οικονομίας σε σχέση με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες υπογράμμισε ο ισπανός υπ. Οικονομικών
Ανάπτυξη της ισπανικής οικονομίας τουλάχιστον ίδια με αυτή που είχε επιτύχει το τρίτο τρίμηνο του έτους, όταν το ΑΕΠ αυξήθηκε κατά 0,5%, εκτιμά για το τελευταίο τρίμηνο του 2014 ο ισπανός υπουργός Οικονομικών, Luis de Guindos.
Σε ομιλία του στην Επιτροπή Οικονομικών του ισπανικού κοινοβουλίου, σχετικά με την τελευταία συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για το «σχέδιο Juncker», ο ισπανός υπουργός τόνισε την καλύτερη εξέλιξη της ισπανικής οικονομίας σε σχέση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.
Ειδικότερα, αναφέρθηκε στην αντίθεση της οικονομικής κατάστασης στην Ευρώπη και την Ισπανία, με την τελευταία να σημειώνει, όπως ανέφερε, «κάθε φορά πιο ισχυρή ανάκαμψη».
Παράλληλα, υπερασπίστηκε το σχέδιο Juncker, σημειώνοντας ότι μπορεί να δώσει ώθηση στις επενδύσεις στην Ευρώπη και να πραγματοποιήσει ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις για την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης