Τελευταία Νέα
Διεθνή

New York Times: Ανακοίνωσε καλύτερα των αναμενόμενων κέρδη για το τρίτο τρίμηνο του 2015 - Μείωση -7,6% στα λειτουργικά έξοδα

New York Times: Ανακοίνωσε καλύτερα των αναμενόμενων κέρδη για το τρίτο τρίμηνο του 2015 - Μείωση -7,6% στα λειτουργικά έξοδα
Τα καθαρά διανεμόμενα κέρδη προς τους μετόχους ανήλθαν στα 9,4 εκατ. δολάρια, ή 6 σεντς ανά μετοχή
Κέρδη ύψους 9,4 εκατ δολάρια ανακοίνωσε η New York Times στο γ΄ τρίμηνο του 2015, τα οποία ήταν υψηλότερα των αναμενόμενων καθώς απέδωσαν οι πρωτοβουλίες της για μείωση του κόστους.
Η εταιρία ανακοίνωσε -7,6% μείωση στα λειτουργικά έξοδα για το τρίτο τρίμηνο του 2015 στα 345,5 εκατ. δολάρια.
Τα έσοδα από την ψηφιακή διαφήμιση μειώθηκαν κατά περίπου -5% στα 36,5 εκατ. δολάρια το τρίτο τρίμηνο, ενώ ο αριθμός των συνδρομητών στα προϊόντα της εταιρίας που είναι διαθέσιμα μόνο σε ψηφιακή μορφή αυξήθηκε κατά 19% ξεπερνώντας οριακά το 1 εκατομμύριο.
Τα καθαρά διανεμόμενα κέρδη προς τους μετόχους ανήλθαν στα 9,4 εκατ. δολάρια ή 6 σεντς ανά μετοχή το τρίτο τρίτμηνο του 2015,  συγκριτικά με ζημίες 12,5 εκατ. δολάρια, στο τρίτο τρίμηνο του 2014.
Σε προσαρμοσμένη βάση, τα κέρδη της εταιρίας ανήλθαν στα 9 σεντς ανά μετοχή, πάνω από τα 6 σεντς που ανέμεναν κατά μέσο όρο οι αναλυτές, σύμφωνα με το Thomson Reuters I/B/E/S.
Τα έσοδα αυξήθηκαν οριακά στα 367,4 εκατ. δολάρια, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών που ανέμεναν κατά μέσο όρο να διαμορφωθούν στα 364,7 εκατ. δολάρια.
Στόχος των New York Times είναι σε ετήσια βάση τα έσοδα από ψηφιακές δραστηριότητες να ξεπεράσουν  800 εκατ. δολάρια έως το 2020, επικεντρώνοντας τις προσπάθειές της στο να προσελκύσει περισσότερους αναγνώστες μέσω εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης