Τελευταία Νέα
Διεθνή

CNN: «Παράπλευρη απώλεια» της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι οι πρόσφυγες από τη Συρία

tags :
CNN: «Παράπλευρη απώλεια» της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι οι πρόσφυγες από τη Συρία
Tο δημοσίευμα αναφέρεται στο γεγονός ότι ένας εκ των δραστών του μακελειού στο Παρίσι, πέρασε από την Ελλάδα στις αρχές Οκτωβρίου, με πλαστό συριακό διαβατήριο
Μαζί με τους εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες από τον τρομοκρατική επίθεση των τζιχαντιστών στο Παρίσι, το αμερικανικό δίκτυο CNN εντοπίζει και μια «παράπλευρη απώλεια».
Πρόκειται για τους πρόσφυγες από τη Συρία, οι οποίοι εγκαταλείπουν την πατρίδα τους που σπαράσσεται από τον εμφύλιο πόλεμο και τη δράση του Ισλαμικού Κράτους, αναζητώντας ένα ασφαλές καταφύγιο στις χώρες της Ευρώπης.
Πλέον αντιμετωπίζονται με ακόμη μεγαλύτερη καχυποψία, καθώς ελλοχεύει ο φόβος ότι μαζί με τα κύματα των προσφύγων, περνούν σε ευρωπαϊκό έδαφος και μαχητές του ISIS.
Tο δημοσίευμα αναφέρεται στο γεγονός ότι ένας εκ των δραστών του μακελειού στο Παρίσι, πέρασε από την Ελλάδα στις αρχές Οκτωβρίου, με πλαστό συριακό διαβατήριο.
Ήδη η Γαλλία έκλεισε τα σύνορά της, αμέσως μετά την τρομοκρατική επίθεση, ενώ πολιτείες των ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι δεν θα δέχονται πρόσφυγες από τη Συρία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης